Connect with us

Analize Audiente TV

Românii au urmărit, aseară, cele mai intense confruntări! Vocea României a fost lider absolut de audiență

Published

on

Foto Credit: PRO TV
Reclame

O nouă seară a confruntărilor de la Vocea României s-a încheiat cu momente vibrante, emoții și voci extraordinare. Concurenții care au reușit să treacă mai departe se pregătesc acum pentru etapa de knockout, unde vor fi cu un pas mai aproape de marea finală.

Vocea României a condus vineri seara, în intervalul orar 20:28 – 00:00, topul audienței în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD și a înregistrat 7.2 puncte de rating și o cotă de piață de 23.9%, în timp ce poziția secundă, ANTENA 1 a obținut 4.6 puncte de rating și 15.3% share. La nivel național, aproape 1.2 milioane de români au urmărit runda confruntărilor, iar în minutul de maximă audiență, de la 20:56, peste 1.6 milioane de români au urmărit cea mai tare competiție a vocilor.

Echipa Smiley și Theo Rose a început în forță seara cu Kam Cahayadi & Winael Baldus care au făcut un moment de exepție. Cei doi au fost urmați de Andreas Mioc și Ștefania Vorovenici. Smiley și Theo au ales să meargă mai departe, în competiție, împreună cu Winael și cu Andreas. Și Kam continuă drumul la Vocea României, însă în echipa lui Denis, care l-a salvat.

În echipa lui Tudor Chirilă, Adriana Gîrneț și Alexander Buchanan au creat un moment emoționant pe scenă, care a ridicat multe semne de întrebare. Daniel Ignat cu Ruxandra Istrate și Delia Racu cu Valeria Condrea au făcut și ei spectacol. În final, Tudor Chirilă a decis să meargă mai departe cu Alexander, Ruxandra și Delia.

Șase concurenți din echipa Irinei Rimes au intrat în ring aseară, unde au făcut momente surprinzătoare. Însă doar trei dintre ei vor merge în etapa următoare: Theo Rusu, Rianna Rusu și Ricardo (Rubi Diamante).

În echipa lui Denis The Motans au performat aseară Ovidiu Gorincioi cu Anastasia Budeșteanu și Laura Oana cu Vlad Nicolici care au reușit să-i surprindă pe toți antrenorii. Denis a ales să meargă mai departe alături de Anastasia și Laura, însă și Vlad merge în etapa următoare, salvat de Smiley & Theo Rose.

Ultima etapă a confruntărilor o vom urmări vinerea viitoare, de la 20:30. Emisiunea Vocea României poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending