Connect with us

Life Style

Românii dependenţi de reality-show-uri !

Published

on

Reclame

A devenit o moda pentru posturile de televiziune romanesti sa gazduieasca emisiuni de tip reality show ! Productia de astfel de emisiuni este in crestere fata de alti ani si asta nu se opreste aici ! „Romani sunt dependenti de relitate si show”

Audienţele reality-show-urilor rămân stabile chiar şi după mai multe sezoane, în ciuda faptului că majoritatea televiziunilor care le găzduiesc „strică suspansul” anunţând că poveştile de dragoste, ură, invidie sau alte intrigi care dau savoare fiecărui episod sunt refăcute cu actori angajaţi, şi nu cu personaje reale.

Având în vedere profitul maxim din investiţia minimă, numărul emisiunilor de gen s-a înmulţit în oferta posturilor româneşti de televiziune.

În prezent avem 15 emisiuni de gen, de la „Test de fidelitate” şi „Trădaţi în dragoste”, până la show-urile cu vedete gen „Cireaşa de pe tort” sau „Aruncaţi din tren”, plus ediţiile „de sezon”, cum ar fi „Şatra” de la Kanal D, sau reality-showrile neregizate ca „Noră pentru mama” ori „Schimb de mame” (Prima TV).

„Personajele şi întâmplările pe care se bazează scenariul fiecărui episod sunt fictive”, anunţă realizatoriii uneia dintre emisiunile cu „drame din amor”, „Test de fidelitate”, un show foarte urmărit, deşi „regia” se vede uneori chiar şi din felul în care personajele îşi rostesc replicile.

„Nu ai voie să faci asemenea emisiuni cu personaje reale”

Amantul, fata neascultătoare şi scandalul fictiv


Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending