Connect with us

BUSINESS

Românii din diaspora pot simţi din nou gustul copilariei şi mirosul de acasă, pot vedea filme şi citi cărţi în limba română!

Published

on

 

S-a lansat pe piaţă un nou magazin online, un model de business inovativ, ce s-a născut în urma identificării nevoilor de consum ale românilor din diaspora: www.romshop.ro.

Romshop.ro este magazinul online cu cea mai variată ofertă de produse autentice românești, adresate în mod special comunităţilor de români din afara graniţelor ţarii.

 

Gama romshop.ro cuprinde carte în limba română, muzică românească, filme româneşti sau cu subtititrare în limba română, artă românească, tradițională și modernă, articole bisericești, produse alimentare, suveniruri, branduri românești de înfrumusețare și sănătate, băuturi alcoolice tradiționale românești etc.

Romshop.ro oferă  românilor din diaspora şansa de a savura o carte bună în limba maternă, de a gusta o Eugenie, exact ca în copilărie, un magiun bun, sau, de ce nu, o zacuscă de casă, de a purta o ie traditională, sau de a folosi celebrele produse cosmetice de la Gerovital create de Ana Aslan.

 

Cu o investiţie iniţiala de 200.000 de euro în software, stoc şi marketing şi cu un public ţintă format din minim 3.000.000 de români plecaţi in afara ţării, Romshop.ro pariază pe 20.000 de comenzi primite pâna la sfârşitul lui 2013.

Promovarea şi vânzarea se bazează pe un sitem tip Multi-Level Marketing (MLM), astfel, Romshop lucrează cu o echipă în plină expansiune de Regional Manageri şi Afiliaţi, care sunt la rândul lor români cu influenţă în comunităţile din diaspora din care fac parte.

 

Aceştia oferă consultanţă clienţilor, promovează magazinul online către comunitate şi au obiectivul de a construi o rețea cat mai bogată de clienţi.

“Am trăit în Germania începând cu 1987 şi încâ îmi amintesc că-mi lipseau gustul copilariei şi mirosul de acasă… Îmi amintesc cât mă bucuram când puneam mâna pe câte o carte în limba română şi-mi doream să le arăt copiilor Cireşarii sau să le dau să citească Cişmigiu & Co.!!!  Românii din Diaspora au o putere de cumpărare mai mare decât cei din ţară!  De aici până la un business nu este decât un pas:  Romshop le oferă românilor din diaspora produse pe care nu le pot găsi în proximitate. Eu sunt convins că succesul Romshop va depăşi cu mult planul de afaceri construit de tânăra şi inimoasa echipă a Romshop, cu care am colaborat cu aceeaşi pasiune ca în anii înfiinţării RTC, acum 22 de ani!”, a declarat Octavian Radu.

 

Viziunea Romshop este să devină mediul online prin care românii din diaspora să mențină legătura cu identitatea și valorile culturale specifice poporului român – tradiție, autenticitate, solidaritate – și prin intermediul căruia să aibă acces la produsele românești de calitate, produse care au mirosul copilăriei și gustul de acasă.

 

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

BUSINESS

Solutie moderna pentru angajatii companiei tale (Masajul la birou)

Published

on

 

Multe companii din Romania incep sa constientizeze cat de benefic este masajul la birou pentru angajatii lor, asta datorita stresului si  statul mult la birou,iar masajul aduce cu sine multe beneficii, este eficient si previne si/sau amelioreza diferite afectiuni precum text neck, sindromul de tunel carpian, hernia de disc, durerile insuportabile din zonele cervicala, lombara, toracala reducand astfel absentismul la locul de munca , eficenta se poate mentine sau creste .

Masajul la birou, inca nu este suficient de cautat in Romania, as spune ca doar 1 din 5 companii solicita aceste servicii. Cred totusi ca in viitorul apropiat serviciile de masaj la locul de munca nu vor mai fi considerate un moft cum cred multi angajatori sau chiar angajati, ci o necesitate de a-i bine dispune si preveni problemele medicale legate de muschi, oase, circulatia sangvina,limfatica, eliminarea stresului, anexietate etc.

 

Cateva beneficii aduse de masajul la birou:

Reducerea stresului,productivitate in crestere, dispersarea/ameliorarea durerilor din zona cervicala,toracala,lombara,craniana, combaterea anexietatii, circulatia sangvina si limfatica mai buna, ofera o stare de bine atat psihic cat si fizic etc.

Geniuss Masaj a fost infiintat in anul 2017 la initiativa unor tineri din domeniul kinetoterapie-masaj si in prezent isi propune sa mareasca  portofoliu de clienti prin oferte cat mai acceptabile pentru a motiva companiile medii/mari ca acest tip de serviciu sa fie inclus chiar in pachetul salarial al angajatilor sai.

Cei drept, proiectele Geniuss Masaj pe care dorim sa le implementam sunt foarte mari, dar credem ca vom reusi si atunci le vom implementa in pachetul ,,chair massage’’ a declarat Terapeutul  Eugen – Geniuss Masaj S.R.L

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

BUSINESS

Servicii funerare cu pachete la 0 lei pentru bucuresteni

Published

on

 

Momentele tragice se petrec adesea atunci cand ne asteptam mai putin iar de cele mai multe ori suntem complet luati prin surprindere. Un astfel de moment nu numai ca ne afecteaza foarte mult din punct de vedere psihic, ci totodata organizarea evenimentului de inmormantare ne poate provoca o multime de batai de cap.

Aceste ceremonii implica de obicei costuri care nu sunt intocmai foarte mici. In ciuda socului pe care il provoaca vestea decedarii unei persoane decedate, in astfel de momente este nevoie de foarte multa tarie de caracter. Organizarea unei inmormantari nu este deloc simpla iar de cele mai multe ori, solicitarea unor servicii funerare in Bucuresti se dovedeste a fi o solutie foarte avantajoasa.

Cum poti beneficia de servicii funerare fara nici un cost

Putine sunt persoanele care reusesc sa puna bani deoparte pentru zilele negre sau pentru diferite situatii neprevazute. Iar intr-un astfel de moment trist, situatia ne depaseste total. Din fericire exista insa solutii si in aceste momente cumplite.

Piata de servicii funerare este foarte ofertanta, iar acest lucru poate fi foarte avantajos. Spunem asta deoarece clientii pot beneficia de oferte conform propriului buget, chiar si atunci cand acesta este inexistent.

Funerare Alexandru este un exemplu de firma de pompe funebre din Bucuresti care pune la dispozitia clientilor pachete de servicii funerare la preturi incepand cu 0 lei. Poate ca pare incredibil, insa este pe cat se poate de real.

Funerare Alexandru ofera sprijin persoanelor aflate in situatii dificile, oferindu-le pachete funerare complete fara nici un cost. Totul este pe baza ajutorului de inmormantare, ceea ce poate fi foarte util.

Obtinerea ajutorului de inmormantare este un procedeu destul de complex. Iar cel mai adesea, acesti bani se obtin abia dupa ingroparea persoanei decedate. Din acest motiv, un pachet precum cel al firmei Funerare Alexandru se dovedeste a fi de mare ajutor.

Avantajele achizitiei unui pachet de servicii funerare complete

In momentele de maxima intristare precum este decesul unei persoane apropiate, este aproape imposibil sa dai dovada de tarie de caracter. Durerea resimtita in acele momente ne poate afecta capacitatea de gandi limpede, facand astfel imposibila organizarea unei ceremonii de inmormantare asa cum traditia si religia ne cer.

Un pachet complet de servicii funerare include consultanta gratuita pentru a urma toate demersurile necesare, transport funerar, sicriu echipat complet, toaletare, imbalsamare precum si doliu, prosoape, lumanari si alte articole funerare.

Practic, firma de pompe funebre se poate ocupa de organizarea aproape in intregime a ceremoniei de inmormantare, fara a fi nevoie de prea multa implicare a membrilor familiei persoanei decedate. Acestia isi vor putea petrece ultimele momente cu persoana trecuta in nefiinta, fara a mai purta grija ceremoniei de inmormantare.

Decontarea pachetului de servicii funerare cu 0 lei se face cu ajutorul unui talon de pensie. Va fi efectuat un calcul total al pachetului ales de familia indurerata, iar daca pretul este mai mic decat ajutorul de inmormantare, atunci restul de bani va fi restituit familiei.

De asemenea, se mai poate opta si pentru pachete mai scumpe, iar pe langa ajutorul de inmormantare, familia va mai trebui sa achite costurile suplimentare.

Ai nevoie de servicii funerare cu pachete de la 0 lei in Bucuresti sau Ilfov? Funerare Alexandru iti poate oferi sprijinul necesar.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

BUSINESS

Tehnologia din spatele printării color, dezvăluită de CopyZone

Published

on

 

Lumea nu ar fi la fel de senină și vibrantă fără imprimarea color. Mulți oameni apreciază acest lucru, și totuși aceiași oameni ar putea fi indiferenți cu privire la modul în care funcționează procesul. De la panouri publicitare la cărți de vizită, imprimarea color este peste tot în societatea modernă. Copy Zone este un centru de copiere ce se ocupă cu diferite servicii de printare, scanare, copiere și așa mai departe, care dorește să explice procesul prin care printarea color funcționează.

 

Pase repetate

Au trecut de mult zilele în care imprimarea monocromă a dominat piața, și totuși aceste tehnici de început încă predomină. Imprimantele monocrome trec peste fiecare pagină și printează cerneală neagră pe foaia albă. Imprimantele color trec peste pagină în mod similar, dar printează cerneală colorată în pagină. Ele diferă, de asemenea, de omologii lor monocromi, prin faptul că trec de patru ori. O imprimantă color are de patru ori cantitatea de lucru spre deosebire de o imprimantă monocromă, trecând o dată pentru fiecare culoare: cyan, negru, galben și roșu. Acesta este procesul general, dar se poate face în câteva moduri diferite.

 

Metode de combinare a culorilor

Imprimantele color combină aceste patru culori – cyan, negru, galben și roșu – pentru a produce orice culoare din spectru. Modul în care funcționează acest proces variază de la imprimantă la imprimantă. O singură imprimantă color ar putea adăuga fiecare culoare la imagine una câte una, în timp ce altele ar putea să folosească roți rotative, care să conserve tonere individuale și să dezvolte fiecare culoare în parte. Unele dintre imprimantele mai elaborate ar putea atribui un tambur, un sistem de toner și un ansamblu de lasere pentru toate cele patru culori.

 

Ce este procesul de printare cu 4 culori?

Imprimarea prin procesul de patru culori este un sistem în care o imagine color este separată în 4 valori diferite de culoare, numită separare de culori, prin utilizarea de filtre și ecrane. Acest lucru se realizează cu un film fotografic pe o cameră de arte grafice, dar de obicei, în prezent, se face cu ajutorul unui software digital. Rezultatul este o separare a culorilor de 4 imagini care, atunci când sunt transferate pe plăcile de imprimare și tipărite succesiv pe o imprimantă cu cerneală colorată cyan (albastru), magenta (roșu), yellow (galben) și negru (k în cmyk), reproduce culoarea originală a imaginii. Cea mai mare parte a întregului spectru sau gama de culori este reprodusă doar cu cele patru culori de cerneală ale imprimantei. Procesul de printare cu patru culori este utilizat universal în industria tipografică și comercială pentru reproducerea imaginilor și a textului color.

 

Beneficii de imprimare color

În crearea acestor modele unice, folosind doar patru culori de bază, imprimantele color sunt capabile să creeze printuri suficient de plăcute vizual. Acestea sunt folosite în mare măsură în domeniul publicității, unde psihologii sugerează că anumite culori pot fi asociate cu diferite sentimente. Imprimarea color combină patru culori de bază pentru a crea posibilități artistice nelimitate.

Dacă totuși aveți întrebări cu privire la modul în care funcționează imprimarea color, contactați CopyZone sau vizitați site-ul oficial. De asemenea, aceștia oferă o gamă largă de servicii de tipărire, inclusiv imprimare full color, legare broșuri și consumabile pentru imprimante de birou.

Din gama serviciilor conexe amintim laminarea, idosarierea sau servicii de scanare pentru documente.

Puteți afla mai multe despre compania CopyZone sunând la numărul de telefon 0722300958 sau 0727940026.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending