Connect with us

ALL MEDIA

Romanii sarbatoresc Ziua Nationala. La multi ani, Romania!

Published

on

Românii din toată lumea sărbătoresc astăzi Ziua Naţională. În Bucuresti, evenimentul va fi marcat printr-o paradă militară la Arcul de Triumf, care va începe la pranz, şi prin depuneri de coroane la monumentele închinate eroilor şi martirilor români.  Manifestări similare vor avea loc şi în Cetatea Unirii, la Alba Iulia, dar şi în marile oraşe ale ţării.

Data a fost stabilită după revoluţia din 1989 şi marchează ziua unirii României cu Transilvania. Pe 1 decembrie 1918, mii de delegaţi din toate regiunile Transilvaniei decideau la Alba Iulia Unirea cu Regatul. Motorul de căutare Google afişează pe pagina lui principală de joi un nou logo special, dedicat Zilei Naţionale a României, 1 decembrie.

Motorul de căutare Google include în logoul său de joi două perechi de dansatori, îmbrăcaţi în costume naţionale româneşti, care înlocuiesc cele două litere “O” ce alcătuiesc cuvântul “Google”. Unirea Ardealului cu Regatul României a fost proclamată pe 1 decembrie 1918, de Adunarea Naţională de la Alba Iulia.

Comentarii

comments

Advertisement
1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending