Connect with us

Campanie TV

Românii sunt provocaţi să răspundă la întrebarea: De ce iubesc România?

Avatar

Published

on

De la sublim, la grotesc, între derizoriu şi excepţional, România este o continuă provocare. Dar este provocarea noastră, a tuturor românilor. Oricât de greu ar fi, tot mai bine e acasă şi oricâte ţări am colinda, România e locul pe care-l purtăm în suflet. Anul acesta, la 16 ani de ProTv, românii sunt provocaţi să demonstreze că au curajul de a iubi această ţară, cu bune şi rele.

Pentru ca declaraţiile lor să ajungă în faţa întregii lumi, ei au la dispoziţie trei mijloace prin care se pot face auziţi: http://cabina.protv.ro, site-ul www.deceiubescromania.ro, iar pe protv.ro găsesc aplicaţia prin care îşi pot face profil de român. Cele mai puternice mesaje vor putea fi urmărite la ProTv, chiar de 1 Decembrie, Ziua Naţională a României.

Lansată luni, pe 21 noiembrie, Cabina ProTv a atras deja sute de utilizatori dornici să-şi declare sentimentele pentru ţara natală. De asemenea, prin intermediul site-ului protv.ro, oricine se poate mândri că este român, realizând, cu ajutorul aplicaţiei speciale, „profilul de român”, pe care îl pot ulterior încărca pe Facebook, cea mai mare comunitate online din lume, pe care nu mai puţin de 3,8 milioane de români au cont.

Pe Facebook, pe pagina special dedicată campaniei De ce iubesc România?, fanii pot afla care sunt motivele pentru care iubesc România atat vedete precum Pavel Bartoş, Horia Brenciu sau Jojo, cat si oameni obişnuiţi, patrioţi convinşi.

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending