Connect with us

Campanie TV

Românii sunt provocaţi să răspundă la întrebarea: De ce iubesc România?

Avatar

Published

on

De la sublim, la grotesc, între derizoriu şi excepţional, România este o continuă provocare. Dar este provocarea noastră, a tuturor românilor. Oricât de greu ar fi, tot mai bine e acasă şi oricâte ţări am colinda, România e locul pe care-l purtăm în suflet. Anul acesta, la 16 ani de ProTv, românii sunt provocaţi să demonstreze că au curajul de a iubi această ţară, cu bune şi rele.

Pentru ca declaraţiile lor să ajungă în faţa întregii lumi, ei au la dispoziţie trei mijloace prin care se pot face auziţi: http://cabina.protv.ro, site-ul www.deceiubescromania.ro, iar pe protv.ro găsesc aplicaţia prin care îşi pot face profil de român. Cele mai puternice mesaje vor putea fi urmărite la ProTv, chiar de 1 Decembrie, Ziua Naţională a României.

Lansată luni, pe 21 noiembrie, Cabina ProTv a atras deja sute de utilizatori dornici să-şi declare sentimentele pentru ţara natală. De asemenea, prin intermediul site-ului protv.ro, oricine se poate mândri că este român, realizând, cu ajutorul aplicaţiei speciale, „profilul de român”, pe care îl pot ulterior încărca pe Facebook, cea mai mare comunitate online din lume, pe care nu mai puţin de 3,8 milioane de români au cont.

Pe Facebook, pe pagina special dedicată campaniei De ce iubesc România?, fanii pot afla care sunt motivele pentru care iubesc România atat vedete precum Pavel Bartoş, Horia Brenciu sau Jojo, cat si oameni obişnuiţi, patrioţi convinşi.

Comentarii

Campanie TV

Australia, foc şi lacrimi – un documentar marca Observator, exclusiv pe AntenaPlay

Avatar

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Cum s-a văzut incendiul din Australia și cum sunt românii de acolo, echipa Observator va dezvălui într-un documentar exclusiv care poate fi urmărit integral pe AntenaPlay.

 

Filmul evenimentelor începe încã de  la aeroport, unde se poate observa pas cu pas prin ce au trecut trimișii speciali Laurențiu Rădulescu și Cosmin Herea. Echipa Observator a călătorit sute de kilometri prin mijlocul unui peisaj apocaliptic. După o serie de reportaje în Sidney, metropolă înconjurată de flăcări, aceştia au pornit către Canberra, unde au trecut prin zone carbonizate, păduri fantomatice, învăluite în fum şi case reduse la un morman de cenuşă. În drumul lor au însoţit și câteva echipe ale pompierilor australieni într-o zonă muntoasă, în partea de sud a Australiei.

Imaginile catrastofale și mărturiile exclusive ale românilor din zona sunt prezentate într-un documentar de 2 episoade, care poate fi urmărit exclusiv pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/observator-exclusiv.

Comentarii

Continue Reading

Campanie TV

Echipa Observator, transmisii speciale de la fața locului, din Australia

Avatar

Published

on

Australia este afectată de cele mai grave incendii de vegetație văzute în ultimii zeci de ani, de o amploare şi o violenţă fără precedent. Acestea au devastat regiuni întregi și s-au soldat cu 24 de morţi, sute de milioane de animale care au pierit în flãcãri şi peste cinci milioane de hectare de teren distruse.

O echipă specială a Observatorului, formată din Cosmin Herea și Laurențiu Rădulescu va ajunge la fața locului, iar din mijlocul tragediei vor transmite imagini în exclusivitate, dramele locuitorilor, ravagiile făcute de flăcări și vor sta de vorbă cu românii stabiliți în Australia, dar și cu autoritățile locale.

”Sute de milioane de animale omorâte de incendiile din Australia. Peste 1600 de case distruse de flacări. Vom pleca astăzi spre Australia, acolo unde există o comunitate importantă de români. Vom sta de vorbă cu ei, vom merge în zonele afectate de cele mai violente incendii văzute până acum”, a spus Laurențiu Rădulescu, reporterul special Observator. “”Ne deplasăm chiar în această dimineață spre Australia, cu prima oprire în Sydney. De acolo, mergem in Canberra și spre alte zone afectate de incendii. Este o deplasare atipică ținând cont de amploarea evenimentelor. Vom filma alături de românii stabiliți acolo, de pompieri, de oamenii aflați în pericol”, a adãugat operatorul Cosmin Herea.

Cele mai importante informații de la fața locului vor putea fi urmărite zilnic în jurnalele Observator, dar și online, pe observator.tv. Tragicul fenomen, pericolul la care se expun salvatorii, organizarea guvernului australian, ajutorul umanitar acordat la nivel global, dar și imagini fără precedent de la fața locului, toate acestea vor putea fi urmărite de către telespectatorii Antena 1, zilnic, în jurnalele de știri Observator.

 

Comentarii

Continue Reading

Campanie TV

Cerere inedită pe platforma campaniei Ajut eu! asearã la Antena 1

Avatar

Published

on

Dorinţele se împlinesc atunci când oameni buni se strâng laolaltã, iar asta o demonstreazã în fiecare zi campania Ajut eu!, demarată de Antena 1 şi Fundaţia Mereu Aproape şi continuată de către telespectatori. S-a întâmplat şi asearã, când Sandra Stoicescu a prezentat în cadrul seriei zilnice Ajut eu! de la Antena 1 povestea a doi tineri din Suceava. Luciana şi Ciprian au înscris pe site-ul campaniei o dorinţã ineditã: un bebeluş.

“Când am început această campanie, de ziua Antenei 1, pe 29 noiembrie, vă spuneam că dorinţa mea a fost îndeplinită pentru că există Sara”, a povestit emoţionatã Sandra, pentru ca mai apoi să prezinte povestea lor. După ce în urmã cu trei ani Luciana a pierdut o sarcinã la şapte sãptãmâni, în urma unui avort spontan, speranţa cã vor avea un copil s-a diminuat pe zi ce trece. Zeci de analize, investigaţii costisitoare şi dureroase, speranţe amestecate cu vesti proaste, verdicte rostite sec, toate acestea i-au făcut să îsi vadã dorinţa cât mai greu de îndeplinit. Pânã acum, niciun medic nu a putut sã le spuna foarte clar dacã ei ar putea sau nu sã devinã pãrinti, iar ãsta e lucrul ce îi macinã cel mai tare. Luciana şi Ciprian au fãcut apel la campania Ajut eu!, în speranţa cã vor reuşi sã ajungã la un medic specialist din Bucuresti, care sã le ofere nişte rãspunsuri.

Conf. Dr. Doru Herghelegiu, unul dintre cei mai buni medici ginecologi din tarã, asa cum l-a prezentat Sandra asearã a acceptat invitatia acesteia şi a preluat cazul Lucianei si Ciprian, redându-le speranta cã îşi vor putea ţine curând copilul în braţe. “E un cuplu tânãr, conteazã foarte mult, deci şansele de a obţine o sarcinã sunt foarte mari, chiar dacã pânã acum, în cei trei ani nu aţi reusit sã aveţi un copil.

Campania Ajut eu! continuă, iar telespectatorii Antenei își pot pune o dorință sau pot împlini chiar ei o dorință pe ajuteu.ro. De asemenea, timp de 26 de zile, aceștia vor putea urmãri cum zi de zi alte şi alte dorinţe vor prinde viaţã. În fiecare zi, de la ora 18:50, înainte de Observatorul orei 19, Sandra Stoicescu le va prezenta telespectatorilor unele dintre cele mai emoţionante dorinţe înscrise pe site-ul campaniei www.ajuteu.ro, pe care oameni generoşi le vor împlini.

Comentarii

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Publicitate

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0