Connect with us

Emisiuni

Romanița Fricosu, Dora Gaitanovici, Mădălina Coca și Bogdan Ioan sunt aleșii publicului din cel de-al doilea live Vocea României!

Published

on

Foto Credit: PRO TV
Reclame

Ziua Națională a României a fost sărbătorită aseară prin muzică, în cea de-a doua ediție live a celei mai tari competiții a vocilor, Vocea României!

Cei opt concurenți care au urcat pe scenă pe 1 decembrie au cântat numai melodii în limba română și au încântat publicul și antrenorii cu reprezentațiile lor puternice, pline de emoție. Telespectatorii i-au urmărit, și-au ales favoriții și i-au răsplătit cu voturile lor. Aleșii publicului din cel de-al doilea live, pe care îi vom revedea vineri, 7 decembrie, în marea semifinală, sunt: Romanița Fricosu din echipa Tudor, Dora Gaitanovici din echipa Irina, Mădălina Coca din echipa Andra și Bogdan Ioan din echipa Smiley.

Al doilea live Vocea României a fost lider de audiență pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 8.4 puncte de rating și 21.5% share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, ANTENA 1, care a obţinut 5.7 puncte de rating și 14.6% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1.3 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul de la Vocea României, iar în minutul de maximă audiență de la 20:41, peste 1.8 milioane de români au fost cu ochii pe cea mai tare competiție a vocilor.

Vineri, de la 20:30, emoțiile cresc pentru semifinaliștii Vocea României! Alma, Alexa, Renate, Vitalie, Romanița, Dora, Mădălina și Bogdan, împreună cu antrenorii lor, își aleg piesele și încep pregătirile pentru această etapă a competiției, pentru a impresiona publicul cu momente extraordinare. Miza este foarte mare, iar concurenții sunt hotărâți să dea totul și să demonstreze că merită să ajungă în marea finală și să câștige marele trofeu și premiul în valoare de 100.000 de euro. Vineri, telespectatorii își pot alege finaliștii prin sms la numărul 1200 (tarif 1.19 euro/ TVA inclus), de 10 ori/concurent, sau online, gratuit, un vot/echipă.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending