Connect with us

A-Z NEWS

Romica Jurcă, cea mai longevivă prezentatoare a rubricii „Meteo”, a fost pusă pe liber de conducerea TVR!

Published

on

Cea mai longevivă prezență a rubricii Meteo, prezentatoarea Romica Jurcă, a fost pusă pe liber de conducerea TVR, pe motiv că ar fi cerut salariu dublu. Romica Jurca a rămas fără contract în urma deciziei conducerii televiziunii de a renunța la colaboratorii.

Romica Jurcă, în vârstă de 58 de ani, rupe tăcerea pentru Click, aceasta este foc și pară pe șefii postului național, după ce, mai bine de opt ani, a înregistrat cela mai mari audiențe.

„M-au dat afară de la TVR, ca pe un gunoi. Din 2012, Claudiu Lucaci, șeful Departamentului Știri, a tot încercat să mă dea afară pe motiv că nu se mai acceptă colaboratori și că nu mai sunt bani. Am cerut un concediu și mi s-a spus că-mi pot lua oricât doresc, dar că, la întoarcere, dacă vreau să mai am serviciu, să-mi fac o firmă. În 2013, mi-au făcut un contract cu trei zile lucrătoare pe săptămână, ca în octombrie 2014 să aflu că Directorul TVR, Stelian Tănase, a decis să nu mai colaborăm”, a declarat Romica Jurcă.

”Mi s-a propus să colaborăm doar trei luni pe an, pe perioada rece, pe un salariu de 1.000 de lei, dar eu le-am cerut dublu. Totul a rămas în coadă de pește, am trimis și o contestație la care n-am primit răspuns nici până-n acest moment”, a adăugat ea.

Romica Jurcă s-a angajat la TVR în anul 1987, iar în anul 1997 a încheiat colaborarea cu Televiziunea Română şi a început una cu Antena 1, dar în 2007 s-a reîntors la TVR.

Foto Credit: tvr.ro

CITEȘTE ȘI:

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending