Connect with us

Emisiuni

Romica Puceanu, tainele iubirii cu Amza Pelea si ale vietii unei doamne fara pereche

Redactia Radar de Media

Published

on

Elita mondiala a muzicii a asezat-o printre divele lumii: Ela Fitzgerald, Cesaria Evoria, Billie Holiday. Ea, Romica Puceanu, s-a bucurat de iubirea si aprecierea romanilor si, pana in ultima ei clipa, a daruit cu iubire o muzica fara egal.

Povestea unei voci de exceptie, a unui destin greu incercat, duminica, de la 16.30, la “Doamne de poveste”, cand Olivia Steer are invitati de renume care-si amintesc de Romica Puceanu.

Carmen Tanase, Stela Popescu, Monica Pop, Nelu Ploiesteanu, acordeonistul Andrei Mihalache, sunt doar cativa dintre prietenii Romicai, oameni care-si amintesc cu drag de ea. In premiera la “Doamne de poveste” telespectatorii vor putea urmari documente video puse la dispozitie de acestia din arhiva lor personala si marturii pline de caldura.

Medicul Monica Pop este cea care a tratat-o ani buni pe marea cantareata si care-si amineste de legatura paranormala pe care Romica Puceanu spunea ca o are cu barbatul care a fost iubirea vietii ei, chiar dupa ce moartea i-a despartit. “Mi-a povestit multe lucruri si multe istorii despre fosta ei casnicie si daca am retinut eu bine, dansul a murit…Va spun, avea o comunicare aparte si tot timpul imi spunea: “mi-a aparut tiganul in vis si mi-a zis nu stiu ce”.  Inseamna ca l-a iubit foarte mult! Si atunci cand s-a hotarat sa se opereze mi-a dat un telefon si mi-a spus ca are ceva de vorbit cu mine serios si a venit si mi-a spus: ” L-am visat pe tiganul meu azi noapte si mi-a zis ca trebuie sa ma operez”. 

Despre barbatii din viata marii artiste, Romica Puceanu, vorbeste in premiera la “Doamne de poveste”,  prietenul ei, acordeonistul Andrei Mihalache. “Stiu si din aventurile ei amoroase pentru ca noi am fost foarte buni prieteni. Cantam intr-o seara si vad ca se duce repede la oglinda si isi da cu pudra, se aranjeaza, isi face parul. Noi ne distram, radeam: “Ce faci?”, “Vine Amza”; “Care?”,  “Amza Pelea”. Eu cu patronul am inceput sa radem asa mai cu respect asa, mai pe infundate. Mi-e Dumnezeu martor acum, a venit Amza Pelea, cand l-a vazut, s-a dus, s-au luat in brate, s-au pupat, au stat la masa si, intr-adevar, a fost o relatie foarte frumoasa intre Amza Pelea si Romica”, spune Andrei Mihalache.

Telespectatorii vor urmari, ACASA, duminica, de la 16.30, la “Doamne de poveste”, portetul unei femei care a reusit, cu vocea ei, sa cucereasca deopotriva inimile a milioane de romani si sa straluceasca alaturi de marile stele ale muzicii din intreaga lume.

 

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending