Connect with us

Vedete

Romică Ţociu nu a fost recunoscut de către nepotul său: „A început să plângă!”

Published

on

Reclame

            Romică Ţociu, care va face echipă cu buna sa prietenă, actriţa Adriana Trandafir, în cel de-al 15-lea sezon Te cunosc de undeva !”, a avut parte de un incident amuzant chiar în timpul filmărilor pentru transforming-show.

 

            „Ca de fiecare dată, după transformare, am sunat-o acasă pe Nicoleta să mă vadă. Mai ales că de data aceasta făceam un travesti foarte interesant, o cântăreaţă tânără, pentru care nu vă mai zic: a trebuit să îmi pun gene false, unghii mari, lentile, păr lung, să renunţ la mustaţă, să mă epilez…. Doamne, câte şi mai câte ! Am râs cu Nicoleta, ne amuzam noi de personaj, când a venit şi Filip prin preajmă şi Nicoleta i-a spus: „Hai, uite, să-l vezi pe tata !”. A rămas trăsnit, se uita la telefon, îmi auzea vocea, dar nu mă recunoştea şi a început să plângă !”, a povestit râzând îndrăgitul actor de comedie.

Mai mult, acesta a mai completat: „Normal şi firesc, o să îi rog frumos pe telespectatori, când vom ajunge la acest moment, să nu plângă şi ei acasă !”.

 

Care sunt primele roluri pe care ruleta personajelor le-a pregătit pentru Adriana Trandafir şi Romică Ţociu, telespectatorii vor vedea începând din 12 septembrie, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, pe Antena 1, în cel de-al 15-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva !

 

 

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending