Connect with us

Televiziune

Romtelecom a reintrodus posturile care transmit Liga 1, unul din ele pe baza de abonament!

Published

on

Romtelecom a reintrodus în grilă canalul Look Plus, în timp ce Look TV va fi disponibil pe bază de abonament de săptâmana viitoare, ambele televiziunii difuzând meciurile de fotbal din Liga 1, au anunţat reprezentanţii companiei, noteaza Mediafax.

„Începând de astăzi (sâmbătă, n.r.), canalul Look Plus este disponibil pentru toate abonamentele de bază de televiziune de la Romtelecom. Canalul Look TV va fi disponibil spre abonare pentru clienţii Romtelecom la începutul săptămânii viitoare”, se arată într-un anunţ publicat sâmbătă pe contul oficial de Facebook al Romtelecom.

Totodată, pe forumul deschis de Romtelecom pe contul oficial de Facebook, reprezentanţii companiei au precizat că în cazul Look TV: „Preţul pentru această opţiune este de 1.7 eur fără TVA – 9.5 RON cu TVA inclus. Odată achiziţionată, extraopţiunea trebuie menţinută activă cel puţin 3 luni”.

„Extraopţiunea se va numi «Extra Liga 1» şi va conţine canalele Look TV şi Look TV HD. Aşa cum ştiţi deja, conţinutul HD este disponibil exclusiv pentru cei care deţin STB-uri HD. După 3 luni, poate fi dezactivată şi apoi reactivată în aceleaşi condiţii comerciale (cu perioadă minimă de menţinere de la activare de 3 luni)”, se mai arată într-un răspuns al companiei pe forumul Romtelecom.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
4 Comments

4 Comments

 1. Dorin

  12 august 2014 at 11:11

  Romtelecom nu are LookPlusHD in pachet dar cere aceiasi bani. Asta da afacere… pentru ei.

  • Irinel

   12 august 2014 at 12:28

   @ Dorin

   Pai si atunci de ce s-ar abona cineva la ei in conditiile astea? Sa mearga la Upc ca au oferta de programe completa, cu HD cu tot

 2. Pirlo

  11 august 2014 at 21:59

  Romtelecom e scump. Nu se merita.

 3. Vasile

  11 august 2014 at 14:05

  Daca vreau sa imi iau abonament tv la Romtelecom trebuie imi iau si telefonie de la ei ca altfel nu se poate. De ce sa platesc si telefon daca nu imi trebuie?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending