Ron May lansează o nouă piesă – „Hello" - RADAR DE MEDIA
Connect with us

LIFE STYLE

Ron May lansează o nouă piesă – „Hello”

Published

on

După lansarea de succes „Desire”, artistul rus, Ron May este pregătit să aducă publicului o nouă piesă cu un mesaj sensibil despre iubire și regret – „Hello”.

„Când am auzit pentru prima dată refrenul piesei <<Hello>>, mi-am dat seama că are potențial! Totul a început de la o chitară înregistrată în 2017, care și-a așteptat momentul. Este destul de  dificil să vorbesc despre procesul de creație al unui cântec, pur și simplu la un moment dat ai parte de inspirație și totul vine de la sine. Toate piesele mele sunt ascultate prima dată de către soția mea, fratele meu și prietenul meu, Vlad”, a declarat artistul.

Pentru această lansare Roman Gladilin (Ron May) a compus linia melodică, în timp ce Arevshat Hachatryan a scris versurile piesei.

Ron May este un artist rus, cunoscut pentru piese precum: „Lose Control”, „Desire” și „White Bar”, care au reușit să strângă cifre considerabile pe platformele de streaming si download. Totodată, piesa „No Jazz” a stat timp de 12 săptămâni pe locul 1 în topul Beatport House. Pe viitor, artistul pregătește noi proiecte și colaborări care îi vor face pe ascultători sa-l îndrăgească și mai mult.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending