Rona Hartner si Andrei Mangra, in ritm de Paso Doble la Uite cine danseaza! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Rona Hartner si Andrei Mangra, in ritm de Paso Doble la Uite cine danseaza!

Published

on

Fiecare dans e ca un vis pentru Rona si Andrei, care dau totul pe ringul de dans! Fiecare coregrafie este speciala pentru ei si, chiar daca au avut si mici divergente la repetitii, cei doi au o relatie foarte buna si se inteleg extraordinar. Rona nu a reusit sa doarma saptamana trecuta, asa ca, in fiecare mica pauza de la repetitii, adormea pe canapeaua din sala.

 

Cei doi au reusit sa readuca spiritul filmului The Matrix pe ringul Uite cine danseaza!, in ritm de Paso Doble. Momentul prezentat de Rona si Andrei a fost electrizant, au avut miscari sigure si au transmis foarte multa forta si pasiune.

 

La momentul jurizarii, Mihai Petre a spus ca „imi place ca sunt o pereche care reuseste sa faca show cu adevarat, gandesc totul foarte bine! Am inteles personajul, insa te-as fi vrut si mai activa in dansul acesta, Rona! A fost unul dintre cele mai bune dansuri ale serii.”.

Florin Calinescu a continuat, spunand ca „O stiu de mica pe Rona si o inteleg perfect! Muzica asta e putin impotriva perceptiei mele, dar am simtit transmisia lui Neo de langa mine!”.

 

Rona Hartner poate fi votata prin SMS la 1200, cu textul „Rona”.

Foto Credit: PRO TV

 

Marius Manole si Olesea Nespeac, prima nota de 10 in show-ul Uite cine danseaza!

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending