Connect with us

BAZAR

ROST – Gastronomie cu suflet! Cel mai nou local care ofera delicii din bucataria traditionala romaneasca intr-un stil urban,

Avatar

Published

on

Cel mai nou restaurant care reinterpreteaza bucataria traditionala romaneasca intr-un stil urban, modern isi asteapta clientii intr-o vila interbelica din centrul capitalei.

 

Restaurantul ROST si-a deschis portile intr-o locatie inedita, spectaculoasa din centrul capitalei, pentru cei care apreciaza bucataria traditionala romaneasca, reinterpretata intr-un stil modern, urban.

ROST a fost gandit ca un restaurant de destinatie, in care oaspetii vor savura gastronomia preparata cu suflet de Chef Alexandru Nita, fost concurent “MasterChef”, in atmosfera primitoare a unei vile interbelice.

Oaspetii vor avea parte de o experienta completa si complexa, preparatele le vor incanta simturile si le vor trezi emotiile copilariei, cand servirea mesei era un moment intim impartasit cu familia si cei dragi. Restaurantul ROST are ca motto: Gastronomie cu suflet!, pentru ca fiecare preparat are o poveste a ingredientelor, a modului in care este realizat, dar si o poveste a bucatarului care si-a gasit inspiratia pentru a crea aceste produse in diverse experiente traite de-a lungul vietii.

 

Cand gatesc dansez, misc tigaia intr-un anumit fel, nu gatesc robotic. Am invatat ca apa simte, totul in jurul nostru are energie. Cel mai important este ce transmiti preparatului in momentul in care il faci. Telul meu ca bucatar este sa readuc in farfurie preparatele care au disparut. Gatesc cu inima. Cred in purificarea locului in care gatesc, comunic cu preparatele, respect temperaturile pentru fiecare ingredient, astfel sa nu il <deranjez>, sa nu-l fortez. Imi doresc sa aduc stilul vechi de a gati, la temperaturi joase si constante, incerc sa prepar cat mai putin legumele”, a subliniat Chef Alexandru Nita care isi proiecteaza oaspetele ca fiind o persoana care doreste reintoarcerea la valorile familiale, care apreciaza gustul mancarii preparata cu suflet. Mai mult, acesta isi doreste sa introduca in meniu elemente care au disparut din consumul nostru curent, precum apracasul sau hrisca.

 

ROST inseamna atentie la fiecare detaliu, de la meniu la decor si atmosfera calda, linistitoare, de familie, cu accente moderne si te imbie la socializare. Designul a fost gandit de o tanara arhitecta, Larisa Ratoi, adepta a stilului hollywoodian al anilor ’50 dar si al miscarii post-pop contemporana.

 

Ne-am dorit sa ne intoarcem la elementul primordial al arhitecturii vernaculare care, dincolo de culori suprasaturate, de ornamente, de elemente arhaice, este caracterizata de intoarcerea la natura. Materialele au fost folosite in stare bruta. In sala barului am creat o cununa supradimensionata care respecta spiritul flamboaiant al ansamblurilor florale romanesti traditionale. Imi place sa las elementele vechi sa inspire cele noi”, a precizat Larisa Ratoi.

 

Inspiratia din spatele brandului reprezinta “ROST-ul” vazut ca sens al omului pe Pamant, ca menire a sa, fie ca vorbim de ROST transpus in valori personale; familie, munca, credinta, demnitate, onoare, fie transpus in spiritul de a face lucrurile intr-un anume fel; cu insemnatate.

 

“Un factor care ne diferentiaza de celelalte restaurante din piata este viziunea clara asupra viitorului. Dorim sa crestem organic, pas cu pas, fara sa compromitem calitatea produselor, serviciilor si interactiunea cu clientii nostri.  Astfel, putem asigura o comunicare continua și prietenoasa cu oaspetii pe care ii informam despre provenienta materiei prime, a modului in care preparam mancarea si care este „istoria” din spatele retetei”, a spus Alexandru Cojocaru, managerul locatiei.

 

Localul se afla in zona Primaverii, recunoscuta pentru eleganta sa, intr-o cladire cu un istoric aparte.  Investitia in noul local se ridica la 50.000 de euro si vor fi, intr-o prima faza 20 de angajati

Estimam ca in primul an de activitate sa atingem o cifra de afaceri de 500.000 euro, urmand ca in 2021 si 2022 sa crestem organic spre 750.000 euro, respectiv 1 milion de euro”, a adaugat Alexandru Cojocaru.

Localul va fi deschis de luni pana duminica, in intervalul 11.00-24.00. Cei care vor trece pragul ROST se vor bucura de  gustul autentic al preparatelor bucatariei romanesti.

 

Despre ROST

 

ROST este cel mai recent nume din palmaresul MaxGroupCompany, unul dintre cei mai mari jucatori din industria HoReCa, cu peste 50 de branduri in portofoliu si cu o cifra de afaceri de peste 30 de milioane de euro.  In cadrul grupului activeaza peste 3000 de angajati, fiind o companie care asigură securitatea si stabilitatea joburilor, mărindu-și echipa cu fiecare locație nouă deschisă și investind în cursurile de perfecționare pentru anagajții deja existenți.

 

Comentarii

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Evenimente

Concertul Pro FM Super Girl 2020: Ce artisti vor urca pe scena?

Avatar

Published

on

Jo va fi printre artistele care vor da tonul primăverii la început de martie, la concertul Pro FM Super Girl. Prezentă în această dimineață la matinalul Pro FM, talentata Jo a dezvăluit ascultătorilor “Dimineții Blană” că și-a schimbat planurile de vacanță pentru a urca pe scena Pro FM Super Girl.

„Eu îmi luasem biletele pe patru (n.r. martie), iniţial, şi mi le-am mutat, pentru Super Girl şi proiectele în care am intrat,” a spus invitata matinalului Dimineața Blană, care și-a amânat călătoria în Thailanda, ca să cânte alături de Lidia Buble, Delia, Roxen şi Joylin, pe 5 martie 2020, la ParkLake Shopping Center.                                                                                                                                                                                Jo și-a făcut încălzirea pentru Pro FM Super Girl cu o cântare live în studioul Pro FM unde a adus noua ei piesă, „Lacrimile”, melodia care a devenit hit în scurt timp şi se bucură de 2,6 milioane de vizualizări pe Youtube.

Provocată de matinalii Pro FM, Sebastian Coțofană și Mădălina – Red Blonde, să facă pe “Sherlock Holmes” al vocilor, Jo a uimit audiența cu priceperea și intuiția ei. „Cântăreţul secret” n-a fost niciun mister pentru ea; Jo a ghicit toţi artiștii cu brio, inclusiv pe Juno, iubitul ei.

„Mi-am dat seama, că ştiu cum «se prosteşte» pe acasă,” a spus fata care e gata să lase vacanța pe altădată, ca să celebreze cu super muzică primul concert Pro FM al anului.

Edițiile precedente Pro FM Super Girl au strâns lângă scena Pro FM mii de fani ai muzicii bune și i-au adus aproape de public pe cei mai iubiți artiști – Antonia, Feli, Sore, Nicoleta Nucă, Jazzy Jo, Deepcentral, Vunk, Matteo, Guess Who, Alina Eremia, Delia, Grasu XXL, Cerebel, Dj Sava și Raluka, Giulia, Crush și Alexandra Ungureanu, Neylini, Matteo, Ama și trupa De Moga Music cu What’s Up.

Pentru cele mai fresh informații despre concert, stați cu urechile la radio și cu ochii pe www.profm.ro.

Comentarii

Continue Reading

Muzica

Feli lanseaza „Sus pe munte”, o marturie pasionala despre viata in doi

Avatar

Published

on

FOTO CREDIT: FABRICA DE PR

Feli lanseaza „Sus pe munte”, a patra felie din jurnalul ei muzical #Felidinpoveste, in care vorbeste despre prima noapte de dragoste si intaia noapte de familie. Dupa marturiile in vers si muzica pe care le-a facut odata cu lansarile de succes „Omule, deschide ochii”, „Cand rasare soarele” si „Frunze cad”, Feli a simtit sa spuna celor care ii asculta muzica povestea plina de pasiune a inceputului de viata de familie care i-a schimbat si infrumusetat cu totul viata.

„Este o felie intima pe care mi-am dorit mult sa o spun in jurnalul meu muzical, pentru ca este coplesitor cand te intalnesti cu iubirea de parca ar fi pentru prima data cand simti asta, pentru ca nimic din ce a fost pana acum nu seamana ca intensitate si esenta. „Sus pe munte” este locul cel mai frumos in care poate sa te aduca iubirea, locul acela senin, plin de pasiune din care poti incepe sa desenezi cel mai frumos viitor cu putinta pentru sufletul si viata ta.”, spune Feli povestea din spatele feliei pasionale de jurnal „Sus pe munte”.

Poveste de om mare, cu suflet fierbinte de adolescent, „Sus pe munte” are ca sound si vers, asemeni „feliilor” de viata lansate pana acum,  inspiratie din folclorul romanesc pe care artista Feli il adora si din care se „hraneste” cu nesat: „Intreg jurnalul muzical #Felidinpoveste este un proiect cu inspiratie folclorica, pentru ca eu simt ca inima oricarui roman pulseaza la modul autentic in acest sound.”, marturiseste artista fascinata de muza ei in muzica, Maria Tanase.

Co-productie HaHaHa Production si CatMusic, cu muzica facuta de Feli, Florin Boka, Serban Cazan, Lucian Nagy si cu versurile scrise de Feli, „Sus pe munte” dezvaluie o latura intima si curajoasa a personalitatii lui Feli prea putin stiuta pana acum: „Ne tot ferim sa spunem lucruri de oameni mari, ne ferim sa ne marturisim dragostea in felul in care o simtim, ascundem lucruri esentiale despre viata in doi de parca ele nu ar exista, cand de fapt ele ne fac sa ne simtim vii si cu sens. Inceputul unei povesti in doi este atat de plina de sentimente si atat de insemnata mai ales atunci cand ajunge sa fie o poveste de trei, incat este esential sa o spunem, fiecare cum putem mai bine, eu am ales sa fac asta prin vers si cant, restul lumii sa o faca asa cum alege, dar sa o exprime, ca e pacat sa ramana nemarturisita!”, declara cu convingere artista completa Feli ale carei piese o reprezinta 100%, pentru ca sunt bucati din sufletul si viata ei.

Comentarii

Continue Reading

Life Style

Am aflat secretul Dianei Bianca! 

Avatar

Published

on

Diana Bianca, supranumita de presa “Barbie de Romania”, se pare ca are un secret care o mentine in forma. Secret pe care l-am descoperit si noi.

Se pare ca Diana nu mai consuma carne de 13 ani. Sa fie acesta secretul care o ajuta pe blonda sa aiba dimensiuni de fotomodel?

Dupa spusele ei, acesta pare sa fie adevarul. “Beneficiu colateral”, dupa cum a declarat ea. Pentru ca Diana Bianca se pare ca a renuntat la carne din dragoste pentru animale, nu pentru talia de invidiat.

“Sa mananci un caine nu e o barbarie mai mare decat sa mananci o oaie. E o barbarie identica”, scrie blonda, pe conturile ei de socializare.

“Stiu, e o idee greu de digerat, dar asta e realitatea mea de 13 ani. De cand am constientizat barbaria din care faceam parte. Nu e o lectie. Fiecare traim vieti proprii si avem alegeri personale. Dar eu pot macar visa la o lume ideala, in care sa ne trezim cu totii, mirati de hipnoza colectiva in care am fost prinsi.”, mai scrie Diana.

Sa fie Barbie nu doar o blonda frumoasa, ci si o adevarata aparatoare a drepturilor animalelor?

Cert este ca secretul taliei subtiri l-am aflat!

Comentarii

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Publicitate

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0