nail bar Bucuresti
Connect with us

ALL MEDIA

Rouge Nail Bar – primul bar de manichiură din Bucureşti

Published

on

Rouge Nail Bar este o premieră absolută în România, acest concept fiind deja un business de mare succes în alte ţări din lume. Tendinţa de creştere accelerată a pieţei de ojă, cu 30% în Europa şi cu 70% în România, în ultimul an, a fost urmată de apariţia unui nou concept de salon numit “bar de manichiură”.  

Creatoarele mărcii de ojă semipermanentă Perfect Polish, Gaelle Lebrat şi mama ei, au venit miercuri, 7 noiembrie, la Bucuresti, să le vorbeasca invitatelor prezente la deschiderea primului nail bar despre marca de ojă creată de compania familiei Lebrat.

Nail bar-ul la origine a aparut prin ideea genială a trei prietene din New York, acum câţiva ani. De atunci ele înfloresc la toate colţurile de stradă în SUA. Acest concept a fost exportat imediat în Franţa şi în Anglia cu acelaşi mare succes. Conform unei surse britanice, analiştii spun că nail barurile sunt cele mai dinamice business-uri de stradă, reprezentând în Anglia 16,6 %  din noile outleturi, în ultimii trei ani.

Motivul acestei dinamici este simplu: răspândirea rapidă a telefoniei mobile în ultimii ani a făcut ca femeile tinere să stea tot timpul cu mainile în atenţie. Astfel, mâinile se vad tot mai mult în zilele noastre, iar oja a devenit frecvent asortată cu ţinuta vestimentară şi schimbată la doua-trei zile.

Femeile moderne din Bucureşti au astazi nevoie de îngrijirea mainilor şi de manichiură cel puţin o dată pe săptămână. Opţiunea în acest moment sunt saloanele clasice de coafură în care trebuie să-ţi faci programare şi de cele mai multe ori să aştepţi. Rouge Nail Bar va arăta că se poate mai bine de atât!

Rouge Nail Bar oferă servicii de manichiura într-o ambianţă  plăcută şi relaxantă de bar, unde manichiura îţi va fi făcuta rapid în timp ce savurezi o cafea, mănânci un sandwich la prânz cu o prietenă sau bei o şampanie.

Aici regula este “Manichiură fără  programare”, de unde şi numele de Bar. Filozofia Rouge Nail Bar spune că fiecare serviciu de manichiura trebuie să fie un moment unic, privilegiat, executat cu un înalt nivel de tehnicitate şi o înţelegere perfectă a aşteptărilor clienţilor. Este un concept care vine în întâmpinarea  femeilor mereu grăbite, dar şi a bărbaţilor atenţi cu îngrijirea mâinilor.

Designul chic urban poartă amprenta arhitectilor Cristian Corvin şi Vlad Vieru şi are o atmosferă  uşor atipică – un loc ”cameleon” ce se poate transforma într-un bar destinat petrecerilor private.

Cu ocazia deschiderii Rouge Nail Bar la Bucureşti a fost adusă în exclusivitate pentru România marca de ojă permanentă Perfect Polish, creată de compania Manucurist. Născută din pasiunea a trei femei, două surori inspirate de mama lor, compania a creat, pe lângă această marcă de produse şi numeroase saloane de manichiură în ultimii 15 ani. Alegând Manucurist, companie renumită pentru cursurile de formare ale manichiuristelor din Franţa, Rouge Nail Bar va  avea  direct de la sursa cele mai avansate tehnici şi produse.

Rouge Nail Bar are un mix de produse cunoscute şi exclusiviste pentru îngrijirea unghiilor. Clienţii se pot bucura de calitatea brandurilor de ojă: Perfect Polish, Ciatè (Caviar&Velvet), Sun Coat, Estèe Lauder, OPI şi Jessica pe care le pot folosi în timpul unui tratament sau chiar achiziţiona. Pentru  îngrijirea şi regenerarea mâinilor şi picioarelor  a fost ales brandul de produse naturale CUCCIO, iar masajul hot stones  pentru un tratament spa delicat.  Atmosfera este completată de băuturi speciale pentru fiecare moment al zilei: fructul pasiunii şi tofu surprind dimineţile în cocktail-uri precum Pasion Fruit Crush şi Late Breakefast, iar menta, florile de lavanda şi sucul de limenta  sunt doza de energie a după-amiezii. Un pahar de şampanie va fi recompensa unei zile reusite.

Rouge Nail Bar este deschis pe Calea Floreasca, nr 133-137 (parter) începând cu 7 noiembrie, de luni până sâmbătă între orele 09:00 si 21:00, iar duminica până la orele 16:00.

Urmăreşte pe facebook trendurile, culorile şi poveştile rouge: http://www.facebook.com/RougeNailBarBucharest .

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending