"ROventura” ajunge în Oraşul de pe Milcov, un loc încărcat de istorie, tradiție și cultură - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

„ROventura” ajunge în Oraşul de pe Milcov, un loc încărcat de istorie, tradiție și cultură

Published

on

Foto Credit: BLC Media

„ROventura” îi invită pe telespectatori sâmbăta, de la ora 15:00, să descopere frumusețile orașului de pe malul Milcovului, Focșani.

Destinație fabuloasă de vacanță pentru iubitorii de istorie, dar și pentru cei aflați în căutare de cultură, tradiție și natură, oraşul găzduiește Teatrul și Ateneul Popular „Maior Gheorghe Pastia”, Mausoleul Eroilor Focșani și grădini publice, adevărate oaze de liniște.

Advertisement

Gazdele emisiunii, George Mihai și Andreea Străvoiu, vor merge pe firul istoriei în urmă cu peste 160 de ani, când la Focșani s-a desăvârșit Mica Unire, o pagină semnificativă din istoria României Mari. Turiștii vor descoperi Biserica Sfântul Ioan, mănăstirea în jurul căreia s-a dezvoltat Târgul Focșanilor, sau se vor putea relaxa plimbându-se prin piața Balada, parte din orașul vechi.

Advertisement

Istoria și cultura se împletesc în orașul Micii Uniri, Teatrul și Ateneul Popular „Maior Gheorghe Pastia” sunt locurile unde au loc cele mai diverse manifestări artistice, adevărate izvoare de talente.

Însă nimic din tot ceea ce se întâmplă frumos în orașul de pe Milcov nu ar fi fost posibil fără sacrificiul eroilor români din Primul Război Mondial, iar focșănenii le cinstesc memoria și se mândresc cu Mausoleul care îi păstrează în memoria colectivă, generație după generație.

Iubitorii de natură și de liniște se pot bucura de Delta Siretului, unde se pot caza în căsuțe, bungalow-uri sau case plutitoare și pot savura cele mai bune bucate tradiționale din zona Vrancei.

Advertisement

Care sunt cele mai interesante locuri și inedite experiențe de care vă puteţi bucura într-o călătorie în inima Vrancei, aflați sâmbătă, începând cu ora 15:00, la Kanal D, într-o noua ediție „ROventura”, prezentată de George Mihai și Andreea Străvoiu.

Advertisement
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending