Roventura ne invită în Brăila - orașul cosmopolit, port la Dunăre - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Roventura ne invită în Brăila – orașul cosmopolit, port la Dunăre

Published

on

Foto Credit: Kanal D

             Mai mult pe apă decât pe uscat, în ultima vreme, „Roventura” își păstrează obiceiul și ne poartă, sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, într-unul dintre cele mai frumoase orașe-port la Dunăre din România, Brăila. Orașul cosmopolit, port la Dunăre, are o sumedenie de povești frumoase, numai bune de descoperit, iar George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele „Roventura”, ne promit un periplu inedit pe noul pod de peste Dunăre, la asfințit, dar și imagini inedite de la „bordul” unui hotel plutitor.

 

 

Dunărea spectaculoasă și orașul cu parfum de demult fac din Brăila un loc care are încă multe de arătat. Brăila, zona veche, abundă de frumos și te întoarce, cu fiecare pas și fiecare poveste, înapoi în vremurile înfloritoare ale orașului-port. Atunci când, în urmă cu mai bine de o sută de ani, prăvăliile negustorilor turci, greci, italieni, evrei erau la tot pasul, iar Brăila trăia timpuri înfloritoare.

 

Călătorii noștri ajung, apoi, la Baldovinești, pe coasta Brăilei, într-un loc numai bun de relaxat. Amplasat ideal, în buza apei, restaurantul complexului turistic ne oferă bucuria unei priveliști nepereche, dar și spectacolul unei lecții de gătit, alături de un bucătar pasionat și foarte bine pregătit.

Roventurierii parcă nu se dau duși din minunatul loc, însă își doresc să ne arate alte câteva din frumusețile nedescoperite ale Brăilei. Fără a știrbi din bucuria unei vacanțe la una dintre pensiunile de pe uscatul Deltei, un sejur la bordul unui hotel plutitor și o croazieră pe Dunăre, la asfințit, e ceva ce nu trebuie ratat!

 

Peste Dunăre se înalță, măreață, cea mai impresionantă lucrare de infrastructură din România ultimilor 30 de ani. Acesta poate fi considerat un pod al recordurilor, fiind cel mai înalt și cel mai lung din țară, dar și al treilea din Europa, chiar mai lung și decât celebrul Golden Gate din San Francisco, California.

 

Nu ratați sâmbătă această, de la ora 15:00, o nouă ediție „ROventura”, cu George Mihai și Andreea Străvoiu, la Kanal D!

 

 

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending