ROventura ne invită în ţinutul fermecat al Bucovinei - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

ROventura ne invită în ţinutul fermecat al Bucovinei

Published

on

Sursa foto: BLC Media

„ROventura” se reîntoarce, sâmbătă, de la ora 15:00, în ținutul de la poalele Călimanilor, pentru o revedere în peisajul mirific al toamnei, într-una dintre cele mai frumoase zone destinate ecoturismului din țara noastră. George Mihai și Andreea Străvoiu vor închide sezonul de Caiac & ATV în Călimani, cu una dintre cele mai spectaculoase excursii off-road de până acum, dar ne invită să ne bucurăm și de gustul preparatelor tradiționale unice, din Bucovina.

Plimbarea prin satele bucovinene din bazinul Dornelor e un spectacol în sine. În stânga și în dreapta ni se aștern sub priviri imagini cât n-am putea cuprinde într-o mie de cuvinte, iar ziua, în miez de toamnă, e o adevărată încântare. Un prim popas, la Mănăstire, ne readuce cu gândul la amintirile ultimelor vizite pe care le-au făcut roventurierii lui Tibi la Neagra Șarului. Tărâmul acesta, în care sălbăticia naturii stăpânește, este binecuvântat și cu oameni care să-i facă cinste, iar Tibi este cu siguranță unul dintre ei.

Advertisement

O plimbare în caiac ne permite să admirăm, în ochiul acesta de apă, cum se oglindesc crestele semețe ale Călimanilor. Urmează apoi un popas binemeritat, pentru odihnă, dar și pentru o porție de brânzeturi proaspete sau maturate, cunoscute și foarte apreciate în toată țara. Șvaițerul de Dorna este în centrul deliciilor bucovinene, poate chiar printre cele mai apreciate produse tradiționale atestate din întreaga țară. De asemenea, produsele micilor fermieri ajung pe mesele localnicilor din Țara Dornelor, dar și pe cele ale turiștilor care ajung în zonă. 

Nu ratați sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, o nouă ediție „ROventura”, cu George Mihai și Andreea Străvoiu, la Kanal D.

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending