“ROventura” ne invită să descoperim locuri de legendă pe Valea Slănicului buzoian - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

“ROventura” ne invită să descoperim locuri de legendă pe Valea Slănicului buzoian

Published

on

George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele emisiunii „ROventura” vă invită să le fiți alături într-o nouă și fascinantă călătorie, de data aceasta, pe Valea Slănicului buzoian, și până sus, la lacul Mocearu.

 

O zonă care este, pe cât de sălbatică, pe-atât de spectaculoasă, și destul de puțin cunoscută, cu locuri de legendă care ni se dezvăluie odată ce urcăm pe Valea Slănicului, către salba de monumente naturale din nordul județului Buzău. Aici, sublimul munților de sare, misterul Focului Viu și povestea lacului Mocearu fac din cununa Subcarpaților un colț de Românie cu adevărat pitorească.

George şi Andreea nu au cum să nu poposească într-una dintre cele mai liniștitoare cabane, situate chiar lângă lacul cu același nume, care îmbie la relaxare și răsfăț culinar desăvârșit, acolo unde vom gasi unele dintre cele mai savuroase preparate care alcătuiesc un ospăț buzoian de poveste. Și, aşa cum vom descoperi, nu există bucate mai bune decât acelea făcute după reţete de demult, cu ingrediente proaspete și sănătoase.

 

Ca să fie o bucurie pentru toți, îmbinăm pescuitul și plimbarea până ce gazdele călătorilor noştri pregătesc ospăţul. George şi Andreea ne poftesc să descoperim tainele pescuitului pe lacul Mocearu. Locul acesta, de o sălbăticie atât de frumoasă, parcă îți taie respirația. Apa cristalină, vegetația ca-n Deltă, insulele plutitoare și pădurea care îmbracă luciul de apă în nenumărate culori, te fac să vrei să mai stai. Frumusețea locului a cucerit generații întregi de localnici și călători deopotrivă.

Pentru ca experiența să fie cu adevărat completă, ne vom relaxa, prin intermediul “ROventura”, așa cum se cuvine, la munte, în ciubărul cu apă fierbinte. Nu ratați sâmbăta aceasta, o incursiune feerică pe Valea Slănicului buzoian și până la lacul Mocearu, începând cu ora 15:00, alaturi de George Mihai și Andreea Stravoiu, la Kanal D.

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending