Connect with us

Emisiuni

„ROventura” vă invită într-un periplu ce se întinde din Țara Zărandului până în dulcea Moldovă

Published

on

Foto Credit: BLC Media

George Mihai și Andreea Străvoiu invită telespectatorii Kanal D într-o călătorie spectaculoasă, care începe cu o plimbare plină de adrenalină cu motodeltaplanul, pornind de la Aeroclubul din Șiria, cu o vizită la mănăstirea Feredeu, în Țara Zărandului, până la Delta Siretului. Toate popasurile sunt condimentate cu povești, istorii şi oameni care îmbogăţesc frumuseţea acestor meleaguri.

Ediția de sâmbătă oferă alternative de vacanță tuturor, fie ei iubitori de senzații tari sau locuri de poveste. Îndrăgostiții de zbor sau cei curioși să afle cum se vede lumea de la bordul unui motodeltaplan, găsesc toate informațiile legate de acest tip de agrement pentru a se putea bucura de o experiență desăvârșită.

Amatorii de liniște se pot reculege în natură sau să își hrănească sufletul vizitând mănăstirea Feredeu, locul în care se opresc toți cei care vin să vadă cetatea și celelalte frumuseți din zona Şiria. Roventurierii vor face un scurt popas și la Cetatea Ineului, locul din care merită să începi descoperirea salbei de nestemate înșirate pe valea Crișului Alb.

George Mihai și Andreea Străvoiu își vor încheia călătoria de sâmbătă în Delta Siretului, unde invită telespectatorii să descopere Raiul pe Pământ și modul în care omul chiar sfințește locul. Căsuțe în copac, bungalow-uri, corturi în stil glamping și case plutitoare, toate acestea își așteaptă turiștii dornici de relaxare în natură. Luciul de apă, întinderea de stuf, îndiguirile naturale, totul e o reușită armonie între dezvoltarea naturală și munca omului, din ultimii ani. Sute de turiști vin aici în fiecare weekend măcar pentru o masă și o plimbare cu barca.

Dacă vreți să vă inspirați pentru o escapadă de weekend sau o vacanță în familie, nu ratați o noua ediție ROventura, sâmbătă, de la ora 15.00, la Kanal D.

Advertisement

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending