„ROventura” vă invită să descoperiți Gura Humorului, perla turistică a Bucovinei - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Published

on

În ultima zi din acest an, „ROventura” ne poartă pașii pe tărâmurile de poveste ale Bucovinei. Sâmbătă, începând cu ora 15.00, George Mihai și Andreea Străvoiu vă invită să descoperiți tabloul spectaculos oferit de natura sălbatică din Câmpulung Moldovenesc și Gura Humorului, dar și datini și bucate ce poartă aroma copilăriei de la bunici.

Ultima, dar nu cea din urmă călătorie a roventurierilor din acest an îi poartă la poalele Rarăului, o zonă ce oferă turiștilor o mulţime de experiențe unice. Prima oprire va fi la una dintre cele mai spectaculoase rezervații naturale din județul Suceava care păstrează și astăzi, cu sfințenie, datinile străbune. Iubitorii de natură și de bucate tradiționale pot poposi la stâna din zonă unde pot gusta din aurul ciobanilor, cașul, sau se pot încălzi cu un balmoş, bucurându-se de singurătatea muntelui și de sunetul buciumului. Rarăul își încarcă vizitatorii cu energie pozitivă, fiind un crâmpei de paradis.

Și pentru că celor doi călători ai noștri le stă bine cu drumul, George Mihai și Andreea Străvoiu vor explora Gura Humorului, urbea de la poalele Obcinelor care inspiră, de asemenea, frumusețe și te cucerește prin ospitalitatea bucovinenilor. Bucovina e frumoasă în orice anotimp, însă de sărbători vibrează de datini și obiceiuri, mâncare din belșug și voie bună, ingrediente care oferă turiștilor o experiență pe care o vor purta mereu în inimă. Gura Humorului e unul dintre cele mai frumoase orașe din Europa, dar și perla turistică a Bucovinei.

Nu ratați, sâmbătă, începând cu ora 15.00, să vă puneți în aplicare planurile de călătorie și poftele culinare în noul an cu „ROventura” la Kanal D.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending