Roxana Blenche, Maria Șandru și Ionut Belei sunt finaliștii sezonului 8 Chefi la cuțite - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Roxana Blenche, Maria Șandru și Ionut Belei sunt finaliștii sezonului 8 Chefi la cuțite

Published

on

Marți seara, Chefi la cuțite și-a desemnat finaliștii. Roxana Blenche din echipa lui chef Florin Dumitrescu, Maria Șandru și Ionuţ Belei din echipa lui chef Sorin Bontea vor lupta pentru marele premiu. Tensiunea și întorsăturile de situație i-au ținut pe telespectatori cu ochii pe televizor, iar show-ul de la Antena 1 a fost lider de piața pe toate segmentele de public.

 

 

Conform Kantar Media, Chefi la cuțite a fost lider de piață în rândul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, cu o medie de 12.2 puncte de rating și o cotă de piață de 33.7%, în timp ce al doilea clasat, PRO TV, a obținut 8.2 puncte de rating și 22.7% cotă de piață. Show-ul de cooking de la Antena 1 s-a clasat pe primul loc și în rândul publicului din mediul urban, cu o medie de 10.7 puncte de rating și 24.3 procente cotă de piață, în timp ce al doilea clasat, PRO TV a obținut 7.5 puncte de rating și 17 procente cotă de piață.

 

Show-ul de cooking de la Antena 1 a fost pe primul loc și în rândul întregului public din România, cu o medie de 11.1 puncte de rating și o cotă de piață de 23.9%, în timp ce PRO TV, clasat pe locul al doilea, a obținut o medie de 8.2 puncte de rating și 17.7 procente cotă de piață. În minutul de aur al emisiunii, 22.36, peste 2.5 milioane de telespectatori la nivelul întregului public din ţară urmăreau competiţia Chefi la cuțite.

 

În această seară, de la ora 20.30, începe marea finală a celui mai spectaculos sezon de până acum. Așa cum au spus-o și cei trei chefi, a fost un sezon cu concurenți spectaculoși care au ridicat standardele pentru ceea ce înseamnă show de gătit și s-au prezentat cu farfurii demne de cele mai rafinate restaurante din lume. Surprizele se vor ține lanț și în această seară, echipele formate vor fi neașteptate, iar farfuriile aduse în fața juriului vor fi fără greșeală. 11 chefi de top din România vor decide cine merită premiul Chefi la cuțite după ce vor degusta un meniu complet pregătit de fiecare dintre cei trei concurenți, meniu ce va conține un starter, un main course și un desert.

 

Sursa: Kantar Media
Copyright: ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de către departamentul Research Antena Group
Analiza este făcută pe target-urile 18-49 Urban, All urban şi Naţional
Perioada 15 decembrie 2020

 

 

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending