Connect with us

A-Z NEWS

Roxana Ciuhulescu a convins-o pe Andreea Tonciu să se apuce de Şcoala de Şoferi

Published

on

Reclame

In Pro Motor-ul de sambata, 15 ianuarie, de la Pro Tv, Roxana Ciuhulescu o convinge pe Andreea Tonciu sa se apuce in sfarsit de Scoala de soferi.

Ca sa vada cum se descurca in trafic si sa fie sigura ca Andreea se va tine de Scoala, echipa Pro Motor a insotit-o pe aceasta la o ora de condus. Iubita lui Nicolae Mitea a impresionat-o pe Roxana Ciuhulescu cu felul in care conduce si dupa cateva minute de discutie, prezentatoarea Pro Motor si-a dat si seama de unde vin abilitatile ei de conducator auto.

Andreea Tonciu nu este la primele cursuri de sofat, ci face pentru a treia oara scoala de soferi, insa acum spera ca se va si putea bucura de permisul de conducere care i-a fost suspendat prima data cand l-a luat.

Andreea este mai motivata ca niciodata sa duca la bun sfarsit cursurile Scolii de Soferi Teo pe care le-a inceput de curand. Parintii i-au promis ca-i vor lua masina, iar iubitul ei are un BMW X6 pe care il conduce fratele acestuia, pentru ca nici el nu are permis. Instructorul a laudat-o pe eleva Tonciu, insa a si marturisit telespectatorilor Pro Tv ca aceasta este cam imprastiata la volan, dar vesela, optimista si comunicativa cu partenerii de trafic. La ora de condus, Roxana a vrut sa o destreseze pe Andreea si i-a facut masaj la slap cu o perie speciala.

Proba de foc pentru Andreea Tonciu va fi in februarie cand urmeaza sa aiba examenul de conducere, cand se va vedea daca si cat a invatat de data aceasta iubita lui Mitea.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending