Roxana Ciuhulescu, cu picioarele în sus, la “Totul e permis”!

0
574

Roxana Ciuhulescu vine azi, miercuri, 9 octombrie, de la ora 20.30, la Antena 1, la cea de-a doua ediție a show-ului “Totul e permis”!

Planul înclinat la 22,5 %, pe care a avut de improvizat în megaproducția “Criticul gastronomic”, i-a creat dificultăți Roxanei care s-a dus la vale, cu picioarele-i de 1,22 metri în sus, până la baza suprafeței înclinate și alunecoase, ieșind în decor.

Roxana, în rolul clientei, s-a distrat la maximum pe suprafața înclinată, alături de colegii ei de echipă, Adriana Trandafir (chelnerița), Cosmin Seleși (șeful restaurantului) și Alejandro (criticul gastronomic).

“Sunt în elementul meu, pentru că pot să fac tot felul de giumbușlucuri. Nu credeam că o să mă descurc, dar am reușit”, ne-a spus Roxana, toată un zâmbet, la coborârea de pe suprafața înclinată.Aceasta este prima apariție televizată a Roxanei Ciuhulescu, după plecarea din trustul care a consacrat-o. “Augusta (n.n. Augusta Lazarov, Head of Entertainment Antena Group) m-a convins să accept acest proiect. Și m-am distrat teribil la filmări. E pentru prima oară când mi se strică machiajul de la atâta râs”, a mai spus Roxana.

Cea de-a doua echipă a serii va fi formată din Lucian Ghimiși, Andrei Aradits, DJ Wanda și Antonia Ionescu. Pe parcursul show-ului, cele două echipe au de susținut probe haioase, având la bază teme din actorie. Proba de foc este cea a planului înclinat. Și asta pentru că suprafața înclinată la 22,5 %, pe care se alunecă foarte ușor, îi pune în dificultate pe concurenții au de improvizat pe o temă dată. Prezentatorul show-ului este actorul Alexandru Ion.

“Totul e permis” se difuzează miercuri, 9 octombrie, de la ora 20.30, numai la Antena 1!

Comentarii