Connect with us

Life Style

Roxana Ciuhulescu de la televiziune la PR!

Published

on

Foto Credit: Ion Cota

Roxana Ciuhulescu se reprofilează! După 15 ani în care a fost pe rând model, actriță, prezentatoare TV și jurnalistă, Roxana Ciuhulescu a ales să înceapă o carieră în domeniul Relațiilor Publice.

Cunoscuta vedetă de televiziune a decis să își folosească cunoștințele și relațiile acumulate de-a lungul timpului într-o nouă meserie. În acest sens Roxana a decis să urmeze cursurile de PR de la Atelierele ILBAH, sub îndrumarea trainerului Ines Turturică, cunoscută în domeniul comunicării și relațiilor publice ca Directorul de Comunicare de la Acasă TV din cadrul trustului PRO. 

“După o carieră de 15 ani în presă și televiziune, era oarecum normal să încep o carieră în comunicare și realții publice. În momentul de față mă ocup de comunicarea unor proiecte de suflet din zona automobilistică și am hotărât să mă specializez urmând cursurile de PR de la Atelierele ILBAH, care mi-au fost recomandate. La vârsta de 37 de ani, ma reîntorc cu drag la școală și sunt foarte entuziasmată de alegerea pe care am făcut-o, având în vedere și faptul că o am profesoară pe Ines Turturică cu care am fost colegă în trustul Media PRO. Am învățat deja foarte multe lucruri și încep să mă pregătesc pentru examenul de final în urma căruia voi obține un certificat acreditat de Asistent Relații Publice și Comunicare. Am emoții dar sunt convinsă că totul va fi în regulă!” a declarat Roxana Ciuhulescu.

Atelierele ILBAH organizează cursuri de calficare și formare profesională autorizate, recunoscute la nivel internațional. Cursul de PR a fost introdus în portofoliul Atelierele ILBAH de la începtului anului 2016 și se bucură deja de un real succes.

În România regăsim nenumărate vedete care au decis să se dezvolte pe noi direcții decât cele care le-au consacrat: Andreea Esca, Andreea Raicu, Dana Rogoz, Adelina Pestrițu, Bianca Drăgușanu, Sore Mihalache, Doinița Oancea, etc. Cele mai multe dintre acestea, însă, au rămas în zona mondenă punând bazele unor blog-uri, site-uri, reviste glossy sau chiar ateliere de design vestimentar.

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending