Roxana Ciuhulescu iese la plimbare cu tractorul, duminica, pe Sport.ro - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Roxana Ciuhulescu iese la plimbare cu tractorul, duminica, pe Sport.ro

Published

on

Maşini retro, sport sau tunate, nimic nu a scăpat de curiozitatea Roxanei Ciuhulescu, cea care pare că vrea cu orice chip să conducă tot ce mişcă în lumea cailor putere. Duminică, 17 iunie, de la 10:00, pe sport.ro, fanii emisiunii ProMotor o vor putea vedea pe Roxana ieşind la o plimbare neaoşă cu… tractorul.

 “Am condus două tipuri de tractoare: unul american, făcut în Germania, un John Deere de 140 CP, dar şi unul românesc, un Universal 650 de 65 de CP.”, a declarat Roxana. “La initiaţiva Damianei Păun, reporter la ‘Poveştiri adevărate’, am ajuns să-mi împlinesc încă un vis: acela de a conduce un tractor.”, a mărturisit Roxana, încântată ca un copil.

Proprietarul tractorului a fost uluit să o vadă pe Roxana la volanul tractorului şi a mărturisit că este singura femeie pe care a văzut-o vreodată conducând un astfel de vehicul. “Am învăţat foarte repede să le stăpânesc, mai ales că eu deţin şi categoria C.”, a povestit Roxana. Tot pe 17 iunie, la “ProMotor” vine Amadeus, singura trupă din Europa care a cântat live la 50 de metri înălţime.

 

 

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending