Connect with us

ALL MEDIA

Roxana Ciuhulescu: “Într-o săptămână, m-am distrat cât într-un an, am schiat mai mult ca niciodată şi m-am bronzat mai tare ca în Caraibe”

Avatar

Published

on

Roxana Ciuhulescu s-a întors de curând din ceea ce chiar ea numeşte “una dintre cele mai distractive vacanţe” din viaţa ei. “Împreună cu soţul meu şi cei mai buni prieteni am fost în Franţa, în Les Deux Alpes, unde s-au strans 700 de români pentru a participa la Snow Fest, cel mai mare eveniment organizat de români şi pentru români în străinătate”, povesteşte Roxana.

Vedeta ProTv şi sport.ro a schiat la 3000 de m altitudine, s-a distrat şi şi-a făcut o mulţime de noi prieteni români. “La un moment dat mă simţeam ca-n România, peste tot auzeam vorbindu-se română. Surprizele frumoase s-au ţinut lanţ organizatorii au venit din România şi cu trupe româneşti, băieţii de la Toulouse Lautrec şi Şuie Paparude ne-au asigurat distracţia”, mai dezvăluie Roxana. Cert este că cele şapte zile au fost trăite din plin, atât pe pârtie, cât şi în afara ei, astfel încât vedeta declară ferm: “Am stat o săptămână, dar m-am cât într-un an, am schiat mai mult ca niciodată şi m-am bronzat mai tare ca în Caraibe”

 

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending