Connect with us

Televiziune

Roxana Hulpe va prezenta Știrile PRO TV de dimineață, în fiecare duminică, alături de Cosmin Stan

Published

on

            Începând din 15 noiembrie, Roxana Hulpe se va alătura echipei de prezentatori Știrile PRO TV. Ea va prezenta în fiecare duminică, de la ora 7:00, primul jurnal al zilei, alături de Cosmin Stan. 

 

Cu o experiență de peste 10 ani în jurnalism și televiziune, Roxana Hulpe este unul dintre cei mai experimentați reporteri din echipa Știrile PRO TV. De-a lungul timpului a documentat reportaje din sfera socială, educație și religie, a arătat drama prin care au trecut românii prinși în cutremurul din Amatrice (Italia), a transmis venirea în România a Papei Francisc, dar și ultimul drum al Majestății Sale Regele Mihai. Din această săptămână, duminică de duminică, de la ora 7, alături de Cosmin Stan, Roxana le va prezenta telespectatorilor cele mai noi informații ale zilei.

”Am ajuns la pupitrul Știrilor PRO TV, aici unde sunt toți colegii mei din redacție pe care îi vedeți zi de zi. Care investighează, documentează, întreabă și vă aduc cele mai importante informații cu aceeași dăruire și precizie. Ei vă aduc zilnic cele mai urmărite și apreciate știri din România. Documentate în detaliu și privite mereu din toate unghiurile, astfel încât realitatea să ajungă, așa cum sunteți obișnuiți de 25 de ani, neștirbită în casele dumneavoastră. De aceea rolul pe care îl primesc acum este atât de încărcat de responsabilitate, pentru că voi prezenta munca celor mai buni reporteri, operatori și editori din România. E o responsabilitate uriașă pentru mine, dar și o bucurie imensă să intru, în anul în care PRO TV împlinește 25 de ani, în fiecare duminică în casele dumneavoastră pentru a vă aduce alături de jurnalistul Cosmin Stan primele știri ale zilei. Rămân însă și pe teren ca reporter și voi continua zi de zi să aflu, să știu, să înțeleg, să vă arăt realitatea în imaginile surprinse de colegii operatori”, a spus Roxana Hulpe.

 

”Roxana este printre cei mai buni corespondenți ai Știrilor PRO TV, s-a făcut mereu remarcată prin ambiția de a afla adevărul, tenacitatea de a face oamenii să vorbească și acuratețea relatărilor sale în care știe mereu să adauge și un strop de emoție. Lucrăm umăr la umăr în redacție și sunt sigur că vom face o echipă bună la pupitrul știrilor matinale, pentru că suntem pe aceeași lungime de undă”, a spus Cosmin Stan.

 

În fiecare dimineață, Andreea Marinescu, Lavinia Petrea, Roxana Hulpe, Mihai Dedu și Cosmin Stan vă așteaptă la primul jurnal al zilei, de luni până vineri de la ora 6:00, iar sâmbătă și duminică de la ora 7:00.

 

 

 

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending