Connect with us
Avatar

Published

on

Devenita imaginea evenimentelor „Entrantainment live event”, Roxana Ionescu, alias Mama Natura a fost stimulentul distractiei Entran Forte din week-end, in statiunea Mamaia. Sambata dupa-amiaza, Roxana a defilat pe plaja in lenjerie intima marca “Entrance”, dupa care a impartit celor prezenti prezervative si stimulente sexuale, impreuna cu restul modelelor.

Fetele au avut un puternic impact asupra reprezentantilor sexului tare, asttfel incat, acestia le-au rugat sa faca poze impreuna si le-au oferit chiar si cateva shot-uri de bauturi alcoolice. In schimb, Roxana i-a rasplatit cu un moment de dans spectaculos direct pe nisip, alaturi de Cocuta si Silvia Uceanu din baletul « Dansez Pentru Tine ».

Cele trei foste colege au repetat figura sambata noapte in clubul din vecinatatea plajei, unde au creat o coregrafie extrem de incitanta pe binecunoscuta piesa “Lady Marmelade”, acompaniate de Cosmina Pasarin, in calitate de MC. Fetele au facut show la propriu, incluzand in dansul lor chiar si animatoarele clubului, care au mimat un duel, facand aluzie la cunoscutul concurs tv. Pentru a arata ca petrecerea “Meet your fantasy Girl” este protejata de Entran Safe, fetele au impartit produse tuturor barbatilor, care si de aceasta data le-au filmat si le-au solicitat autografe pana dimineata.

Comentarii

comments

Facebook

IN Trending