Connect with us

Life Style

Roxana Ionescu in „tandreturi” cu un jurat din show-ul culinar de la Antena 1

Published

on

Concurenţii „Junior Chef”, show difuzat în fiecare luni, de la 20:30, la Antena 1, au venit la preselecţiile unicului show culinar cu copii ca să demonstreze că ei sunt cei care fac legea în bucătărie.

Pe parcursul concursului, membrii juriului demonstrează că sunt nişte profesori în arta culinară, astfel că, Marius Florea Vizante este juratul care şi-a părăsit colegii, pe Anca Lungu şi pe Horia Vîrlan, şi a venit la jurizare cu un desert excepţional, după cum el a mărturisit, o tartă de mere.

Văzând situaţia dată, Roxana Ionescu a profitat de ocazie şi i-a luat locul lui Vizante, jurizându-l pe colegul său:

„Tarta este foarte dulce, dar mă aşteptam să fie şi mai dulce pentru că aşa m-ai obişnuit în pauzele de publicitate, să fii foarte dulce”, mărturiseşte Roxana.

Pentru a obţine răspunsul afirmativ de care avea nevoie pentru a merge mai departe în concurs, frumoasa prezentatoare i-a cerut lui Vizante un pupic. Care a fost reacţia actorului vor afla telespectatorii care vor urmări „Junior Chef”, în această seară, de la 20:30, la Antena 1.

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending