Connect with us

ALL MEDIA

Roxana Ionescu, invitata speciala la o prezentare cu tematica de 1 mai! Manechine pline de ulei isi pun echipamentele de protectie si trec la munca de jos!

Published

on

Manechinele au sarbatorit ziua Muncii prin distractie la malul marii, iar acum stilista Claudia Musat vrea sa le demonstreze fetelor ca pot fi sexy si in haine de munca. Nouă tinere sexy şi dezinhibate vor fi protagonistele unei prezentări de modă concentrată pe ţinute de muncă şi defilează cu bucurie pentru Ziua Muncii joi noapte, in club La Joya.

Prezentarea va fi un mix de elemente spectaculoase cum ar fi salopete si casti de miner, completate de accesorii precum manusi de service, lanterne, piese auto, flex sau alte unelte de munca. Modelele, printre care Oana Popa, Maria Necula, Adelina Nica vor avea o aparitie inedita in salopete si tricouri murdare de ulei ars si var, iar ustensilele vor deveni accesorii fashion.

Evenimentul botezat „Si modelele muncesc” va avea loc in cadrul unei super-party intitulat «Remember Cuando», o retraire a unei perioade in care toata populatia de noapte a Capitalei traia atmosfera senzationala a unei locatii care a facut istorie la inceputul anilor 2000.

Invitata speciala a petrecerii este Roxana Ionescu, care nu a uitat ca s-a lansat in acest loc. Alte vedete feminine care au frecventat sau au pornit in showbiz de aici, de-a lungul anilor sunt Ramona Gabor, Daniela Crudu, Sorana Mohamad, Marina Dina, Claudia ex Sexxy, Natalia Mateut sau Roxana Ilie.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending