Connect with us

Eurovision

ROXEN prezintă o nouă variantă a piesei „Alcohol You”, cea pe care o va cânta în mai pe scena de la Rotterdam!

Published

on

Pe 1 martie, publicul și juriul au ales piesa pe care Roxen o va cânta în luna mai la Rotterdam, „Alcohol You”. Pentru a reprezenta cât mai bine România la Eurovision 2020, nu doar Roxen se pregătește intens, ci și piesei Alcohol You i-au fost aduse îmbunătățiri, care sunt deja apreciate de fanii din întreaga lume, pe canalul de YouTube Eurovision. Noua variantă a piesei sună impresionant, are o încărcătură emoțională puternică și pune în evidență forța din vocea artistei.

 

Varianta piesei pe care Roxen o va cânta în luna mai la Rotterdam poate fi ascultată aici:  www.youtube.com/watch?v=TmqSU3v_Mtw.

 

Roxen se regăsește complet în piesa „Alcohol You”. „Mai importante decât micile probleme și dramele trecătoare, decât neînțelegerile de cuplu sau cu prietenii și familia, decât problemele de la școală sau serviciu sunt echilibrul, găsirea liniștii interioare și conectarea cu tine. Acela este momentul în care ești cu adevărat fericit, când așteptările tale au legătură directă cu realitatea, când nu mai ceri de la alții ceea ce tu nu îți oferi, când renunți să mai fii gelos, pentru că începi să înveți să ai încredere în oameni. Acela este momentul în care reușești să fii în competiție doar cu tine, ca să-ți poți atinge țelurile în raport cu persoana ta și nu cu așteptările celorlalți.

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending