Rubrica nou la Digimatinal: Cătălin Petre redescoperă...Tezaurul României - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Rubrica nou la Digimatinal: Cătălin Petre redescoperă…Tezaurul României

Published

on

România deţine câteva dintre cele mai valoroase opere de artă, arhitecturale sau inginereşti din lume, iar în spatele acestora se află întotdeauna poveşti remarcabile, rareori spuse la televizor.

Co-prezentatorul “Digimatinalului”, Cătălin Petre, a avut acces în zonele de maximă siguranţă ale muzeelor de la noi, acolo unde sunt păstrate cele mai preţioase obiecte de patrimoniu ale României. “În tezaurul Muzeului de Artă al României, acolo unde foarte puţini oameni au acces, am găsit cele mai valoroase schiţe semnate de Henri Matisse şi dedicate poporului român. Ele nu părăsesc niciodată instituţia fără o asigurare de cel puţin jumătate de milion de euro”, spune Cătălin Petre, cel care va prezenta, săptămânal, rubrica “Tezaur”, în cadrul “Digimatinalului”.

În fiecare săptămână, la “Digimatinal”, telespectatorii vor urmări povestea coroanele Regilor României sau vor afla istoria celei mai mici bancnote din lume, vor descoperi secretele podului de la Cernavodă sau vor vedea cum banalul metru a ajuns obiect de patrimoniu.  Încă de la primele ore ale dimineţii rubrica “”Tezaur” le oferă telespectatorilor un amestec de cultură şi istorie.

Emisiunea „Digimatinal”, prezentată de Anca Dumitrescu şi Cătălin Petre, este difuzată de luni până vineri, de la 07.00 la 10.00, la Digi24, singura televiziune de ştiri care emite full HD.

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending