Connect with us

Ruby, Connect-R și CRBL vin miercuri, 17 februarie, de la ora 20.30, la “Te pui cu blondele?”, pentru confruntarea pe teme de cultură generală cu cele 50 de blonde din platoul quiz-show-ului prezentat de Dan Negru.

Cu această ocazie, Claudia, Ștefan și Eduard, cum se numesc cei trei artiști în buletin, vor afla informații legate de viitorul lor, de la Mihai Voropchievici, în funcție de cifra destinului pe care numerologul o va calcula, pentru fiecare în parte, chiar în platoul emisiunii.

Tot miercuri, cei trei interpreți vor fi provocați la un concurs de mâncat hot-dog, iar Ruby va trebui să recunoască, doar după gust, gogoșile pe care bunica i le face acasă. Connect-R va povesti unde a jucat fotbal timp de șase ani, iar CRBL le va arăta tuturor cu ajutorul cărei aplicații de pe telefon și-a făcut singur un videoclip.

Întrebarea-vedetă a serii le va fi adresată blondelor și celor trei invitați de Cornelia Catanga, cunoscuta interpretă de muzică lăutărească.

Cum se va încheia confruntarea dintre Ruby, Connect-R și CRBL și cele 50 de blonde, telespectatorii Antenei 1 vor afla miercuri, 17 februarie, de la ora 20.30, într-o nouă ediție a emisiunii “Te pui cu blondele?”, prezentat[ de Dan Negru.

 

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

IN Trending