Connect with us

Emisiuni

EMISIUNI | Ruby, la un pas să devină “cină” pentru lei

Avatar

Published

on

Cântăreața Ruby și dansatorii săi intră în competiția verii, în cea de-a doua ediție a emisiunii “O vară tra-la-la”, de la Prima TV, la filmările căreia a avut parte de multe peripeții, dar și de momente amuzante.

“Vă pot spune că este o emisiune plină de oameni tineri, talentaţi şi veseli. Pe lângă promovarea piesei “Două suflete”, am avut parte şi de distractie şi multe momente amuzante”, a declarat artista.

“Unul dintre acestea s-a petrecut în satul de vacanţă, când ne-am urcat în turn. Eram convinsă că acolo imi găsesc sfârşitul, dar experienţa pe care am avut-o la circ mi-a demonstrat că se poate şi mai rău. A fost amuzantă şi înspaimântătoare, în acelaşi timp. Am stat într-o plasă, deasupra a patru lei, fiecare cântărind câte 400 de kilograme. La început m-am distrat, eram foarte entuziasmată, dar pe parcursul celor 15 minute, cât am stat deasupra lor, m-a cuprins panica, pentru că leoaica “pusese ochii pe mine”. Era foarte aproape şi, dacă sărea un pic, mă servea la cină. Aceasta este clar cea mai agitată vară pe care am avut-o până acum“,  mărturiseşte Ruby, pe care o puteţi vedea în emisiunea “O vară tra-la-la”, miercuri, 24 iulie, de la 20:30, la Prima TV.

Comentarii

comments

Reporter Corespondent | roxana.voicu@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending