Ruby sare bandajată la ochi în finala “Splash! Vedete la apă”
Connect with us

Emisiuni

Ruby sare bandajată la ochi în finala “Splash! Vedete la apă”

Published

on

Ruby s-a accidentat la antrenamentele pentru “Splash! Vedete la apă”, cu doar câteva ore înainte de marea finală din 5 septembrie și a ajuns la spital, pentru un control medical de urgență.

“A sărit de la platforma de trei metri, cu genunchii strânși, însă nu a reușit să-și întindă picioarele în timp util. Astfel, impactul feței cu apa a fost unul foarte puternic”, povestește antrenoarea Claudia Tiu.

Ruby a început să țipe de durere, fiind transportată de urgență la spitalul din Bacău. Diagnosticul a fost de traumatism ocular, ce a dus la fisurarea vaselor oculare.

Seara, la filmare, Ruby avea vânătăi și umflături în jurul ochilor, ba mai mult, un ochi era acoperit în întregime cu un bandaj. Deși se resimțea după accidentare și i se interzisese de către medic să mai sară, pentru a nu mai lua contact cu clorul din apă, Ruby a ținut să participe la show chiar și în aceste condiții.

Prima săritură din concurs a realizat-o în sincron cu Daniela Crudu. Costumate în Minnie și Mickey Mouse, Ruby și Cruduța au făcut echipă în prima etapă a marii finale. Iar Daniela s-a purtat cu grijă cu micuța sa colegă. Ba mai mult, ca un Mickey Mouse forțos ce era, a purtat-o pe brațe pe Minnie până spre platformă.

Ce săritură a reușit Ruby să facă, având un ochi complet acoperit, telespectatorii Antenei 1 vor vedea vineri, 5 septembrie, de la ora 20.30, în marea finală “Splash! Vedete la apă”.

ruby splash

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending