Connect with us

A-Z NEWS

Rugamintile concurentelor Next Top Model au ajuns pana la Mos Craciun

Published

on

 

Concurentele Next Top Model au aterizat  în Ţara lui Moş Crãciun, la – 35 de grade Celsius pentru a-l ruga pe Moşu’ sã le îndeplineascã visul: acela de a deveni top model internaţional.

În cadrul celei de-a şaptea ediţii a show-ului, difuzatã în data de 17 martie de la 20.20, telespectatorii vor putea urmãri vizita fetelor în satul lui Moş Crãciun. Cãtãlin le-a iniţiat pe aspirantele la titulatura de top model internaţional în tainele Crãciunului.

Extrem de sensibil şi încrezãtor în minuni, el le-a vorbit despre “pendulul minune”, care “dilatã”  ziua astfel încât Moşul sã poatã ajungã la toţi copiii din lume. Deşi fetele nici nu sperau, s-au întâlnit cu nimeni altul decât Moş Crãciun, aflând cu acest prilej cã Moşul este foarte activ tot restul anului în cãsuţa sa din Rovaniemi.

Rugãmintea fierbinte care s-a regãsit pe buzele tuturor fetelor a fost aceea de a deveni un top model internaţional de succes, însã nici Cãtãlin nu s-a lãsat mai prejos şi i-a spus în secret Moşului douã dintre dorinţele sale.

La oficiul poştal al Moşului protagoniştii au putut admira cea mai lungã scrisoare primitã vreodatã – 430 de metri, sositã chiar din Braşov. Ba mai mult, se pare cã România ocupã un onorabil loc trei în lume la capitolul scrisori de Crãcun.

Cât de cuminţele au fost fetele la întâlnirea cu Moşul şi cum a încercat fiecare sã îl înduplece pe acesta sã îi îndeplineascã cel mai fierbinte vis – o carierã ca model internaţional, telespectatorii Antena 1 vor putea urmãri joi, 17 martie, de la ora 20:20 la Next Top Model by Cãtãlin Botezatu.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending