sâmbătă, februarie 24, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăTeleviziuneSportRugby: Dinamo - Steaua 10-67, în primul meci al returului SuperLigii CEC...

  Rugby: Dinamo – Steaua 10-67, în primul meci al returului SuperLigii CEC Bank

  Dinamo a pierdut şi meciul din returul SuperLigii CEC Bank la rugby în faţa rivalilor de la Steaua, fiind învinsă cu 10-67 (10-27 la pauză), în partida susţinută, vineri, pe stadionul ”Florea Dumitrache”, partidă în care s-au reuşit 11 eseuri, dintre care 10 pentru formaţia vizitatoare.

  Chiar dacă Steaua venea ca favorită certă, ”alb-roşii” au dat o replică destul de bună ”militarilor” însă lipsa de experienţă a tinerilor jucători din Ştefan cel Mare, greşelile în mânuirea balonului, precum şi forţa grămezii net superioară pentru oaspeţi şi-au spus cuvântul în evoluţia jocului.

  ”Roş-albaştrii” au început în forţă şi au reuşit primul eseu la cinci minute după debutul partidei, prin Viorel Zamfir, transformat de căpitanul Florin Vlaicu, deschizând astfel scorul. Presiunea jucătorilor din Ghencea a continuat şi după alte cinci minute, stelistul Laurenţiu Melinte a izbutit al doilea eseu, ducând scorul la 12-0.

  Deşi se părea că meciul va ”curge” într-o singură direcţie, gazdele au reuşit să echilibreze oarecum partida, şi Valentin Petrache a adus primele trei puncte pe tabelă după ce a transformat o lovitură de pedeapsă. Au urmat două ocazii rarisime pentru dinamovişti, care au fost foarte aproape să marcheze eseuri, însă în ambele situaţii au fost opriţi la mai puţin de doi metri de terenul de ţintă. Şi cum ocaziile se răzbună, steliştii au mai înscris două eseuri, prin Viorel Zamfir şi Ionuţ Dumitru, ultimul transformat de Vlaicu, scorul ajungând la 24-3 pentru ”militari”.

  În ultimele minute ale primei reprize, dinamoviştii au reuşit primul şi singurul lor eseu, transformat, în timp ce stelistul Vlaicu a fructificat o lovitură de pedeapsă, tabela de marcaj indicând la pauză 27-10 pentru Steaua, interesant fiind faptul că acesta a fost rezultatul final al meciului din tur.

  În partea a doua a jocului, ”roş-albaştrii” au fost la fel de determinaţi şi Ionuţ Dumitru a adus alte cinci puncte după un eseu reuşit la scurt timp de la reluarea meciului. Vlaicu şi-a făcut datoria şi a transformat eseul, tabela de marcaj arătând 34 de puncte pentru echipa sa. Treptat, dinamoviştii au ”căzut” şi din punct de vedere fizic, iar incursiunile în forţă şi în viteză ale atacanţilor stelişti au adus alte trei eseuri, prin Robert Dascălu, Ionuţ Dumitru şi Daniel Ianuş, Vlaicu reuşind transformarea a două dintre ele, astfel încât, la jumătatea celui de-al doilea mitan, scorul indica 53-10 pentru echipa din Ghencea. În ciuda diferenţei de scor, ”militarii” nu au slăbit asediul asupra buturilor adverse iar Baraulea şi Daniel Nainer şi-au trecut şi ei numele pe lista marcatorilor de eseuri, unul fiind transformat de acelaşi Vlaicu, scorul final fiind de 67-10 pentru Steaua, ”militarii” predându-le ”buldogilor” o adevărată lecţie de rugby.

  AGERPRES

  Redactia Radar de Media

  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

  Redactia Radar de Media
  Redactia Radar de Mediahttps://www.radardemedia.ro
  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente