Connect with us

Televiziune

RUPTURA | Adrian Sarbu dupa demisia din CME: “Misiunea mea la campanie a fost indeplinita”

Published

on

Bomba zilei in Romania este, mai mult ca sigur, demisia lui Adrian Sarbu de la conducerea CME, compania-mama a Pro TV. Adrian Sarbu a declarat doar atat despre plecarea sa: “Este o organizatie extraordinara, cu oameni foarte talentati. Sunt increzător in succesul companiei si in viitor. Misiunea mea la CME a fost indeplinita”.

Daca ne luam dupa veniturile realizate de CME in prima jumatate a noului an putem spune ca Adrian Sarbu are dreptate, compania realizand venituri destul de mari, de aproximativ 317 milioane de dolari. In prima jumatate a anului trecut, veniturile CME au fost si mai mariatingand suma de 378 milioane de dolari.

Romania este tara unde CME a inregistrat cele mai bune rezultate, in randul pietelor unde activeaza aceasta companie. CME a decis, la inceputul anului, sa renunte la rebate in relatia cu agentiile de publicitate, agentii care au semnalat inclusiv in Romania o crestere a preturilor practicate de staţiile Pro TV pentru spatiul publicitar. Tot Pro TV a anuntat, recent, ca renunta la statutul de televiziune “must carry”, ceea ce inseamna ca operatorii de cablu vor trebui să plăteasca aceasta companie pentru a putea retransmite programul Pro TV.

VEZI MAI MULTE CIFRE PRIVIND VENITURILE CME!

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending