Connect with us

Evenimente

Ruslana, concert incendiar in Parcul Plumbuita din Bucuresti

Avatar

Published

on

Ruslana, câştigătoarea Eurovision 2004, va susţine un concert incendiar în Parcul Plumbuita din Bucureşti pe data de 25 iunie. Artista din Ucraina îşi va prezenta ultimul său material discografic intitulat “Wow (I’m so Amazing)”, piesă ce a fost compusă de ea însăşi în colaborare cu soţul ei Oleksandr Ksenofontov şi produsă de Brian Collier, Oscar Seaton şi Rustee Allen din Statele Unite. Pe lângă noua sa piesă, Ruslana va interpreta hit-urile ce au consacrat-o “Wild Dances”, “Dance with the Wolves”, dar şi piese de pe ultimul său album printre care şi două colaborări cu T-Pain şi Missy Elliott.


Zece detalii care trebuiesc ştiute despre noul proiect al Ruslanei :
1. Videoclipul redă o bătălie fictivă între două personaje opuse numite Ruslana.
2. Piesa a fost mixată de maestrul de sunet Stites Richie, care a lucrat cu Michael Jackson, Outkast, Tupac Shakur.
3. Cântecul a fost scris de Ruslana, în colaborare cu Oleksandr Ksenofontov (soţul ei)
4. Piesa a fost înregistrată în Los Angeles de către producătorul de sunet Luke Tozour care lucrează cu Katy Perry şi Pink.
5. Ritmul şi secţiunea de tobe au fost înregistrate cu participarea basistului Brian Collier (Santana, Lauryn Hill), bateristul Oscar Seaton (George Benson, Lionel Ritchie) şi a legendarului basist şi rege al funk bass Rustee Allen (Sly, The Family Stone).
6. Vocile de pe fundal au fost înregistrate de soliste ce au colaborat cu Celine Dion, Whitney Houston, Chaka Khan şi Toni Braxton.
7. Partea rap pentru versiunea ucraineană a piesei a fost înregistrată de către Eduard Klim, producătorul şi soţul Gaitanei, o cântăreaţă ucraineană.
8. Piesa a fost prezentată oficial în timpul celui mai mare show de dans din Ucraina (MyDance) într-un flashmob susţinut de 1,500 de dansatori profesionişti.
9. Versiunea balcanică a piesei a fost compusă şi aranjată de Goran Bregovic.
10. O parte din melodie este un sample din opera Ruslan şi Ludmila.
Ruslana a câştigat concursul Eurovision 2004 cu piesa “Wild Dances” şi deţine recordul de puncte – cele mai multe obţinute de un artist de sex feminin (280). În anul 2006, a fost votată drept cea mai bună câştigătoare de la Eurovision într-un clasament realizat de televiziunea naţională din Germania. În anul 2009, a primit două premii la Asia Song Festival (cel mai imprortant destival muzical din Asia) în categoriile “Special Award” şi “Best Act”.
Primul său album internaţional “Welcome to my wild world” a vândut peste 2 milioane de copii şi a primit discul de platină în Belgia, Cehia, Slovacia şi Ucraina.
Ruslana se află la cea de-a şasea vizită în România. Artista a mai susţinut recitaluri la Bucureşti (revelionul integrării în Uniunea Europeană), Craiova, Braşov (Cerbul de aur 2008) şi Sibiu.

Comentarii

comments

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Avatar

    costin

    26 iunie 2011 at 17:29

    a fost extraordinar aseara la concertul ruslanei pot spune ca parcul a fost plin a fost o admosfera de nedescris a fost bestial!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending