Connect with us
Redactia Radar de Media

Published

on

Ruxandra Ion a dezvaluit intr-un interviu acordat EVZ, adevaratul motiv al plecarii din compania MediaPro. ”Mama telenovelor” a vorbit si  despre cei 20 de ani petrecuti in compania deschisa de Adrian Sarbu. Radar de Media a scris aici despre plecarea fostului director al postului Acasa TV.

 De ce aţi plecat?

Pe platourile de la Buftea nu mai lucrează nimeni, este un capitol închis. Nu aveam pentru ce să rămân, atâta vreme cât strategia de programe a noilor şefi nu se mai leagă cu producţiile de ficţiune.
Serialele făceau rating, de ce nu au fost păstrate?
Nu înţeleg strategia, nu mi s-a explicat.
“Nu aveam pentru ce să rămân, atâta vreme cât strategia de programe a noilor şefi nu se mai leagă cu producţiile de ficţiune.”

Ce se întâmplă cu Lala Band?

Lala Band trăieşte. Majoritatea copiilor sunt în management la mine. Avem propuneri de concerte. Ei sunt semnaţi cu MediaPro Music şi vor termina contractul cu Acasă foarte curând. Serialul se termină în aprilie.

Aţi pus bazele telenovelei în România. Este un gen care mai prinde?

Părerea mea e că e un gen care prinde, contează mult cum este făcut. Ca dovadă, “O nouă viaţă”, o telenovelă, este programul cel mai vizionat de la Acasă. – Are mare succes la copiii între 12 şi 15 ani… – Pentru că adolescenţii aveau nevoie de modele. Asta am şi încercat să fac. Este anormal că într-o piaţă de televiziune foarte dezvoltată, cum este cea românească, copiii să o aibă model pe Cruduţa, Bianca Drăguşanu… Măslinuţa. Copiii aveau nevoie de modelele generaţiei lor. Nu se poate să-ţi doreşti la 14 ani să ajungi asistentă la televiziune. Acum îşi doresc să joace, să cânte, să iubească, să-şi atingă visurile.

Dacă aţi primi o ofertă tentantă de la o altă televiziune, aţi accepta?

Angajată? Niciodată. Experienţă ultimei perioade şi vârsta… chiar vreau să fiu propria mea şefa. Pot colabora cu orice televiziune, cu firmele mele, pe un contract de producţie.

GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA, EDITIA PRIMAVARA 2014 va avea loc in data de 19 martie la Ambasad’Or Events & Leasure, eveniment inspired by PERONI. Detalii aici!

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Comentarii

comments

Facebook

IN Trending