Connect with us
Reclame

 

Echipa Antenei Group devine mai puternica incepand cu aceasta luna, prin alaturarea unui nume de referinta in productia de televiziune:  Ruxandra Ion devine consultant de continut al statiei Euforia TV, aducand vasta sa expertiza in beneficiul canalului TV si, implicit, al telespectatorilor acestui post.

“Antena Group are in momentul de fata cele mai puternice echipe de productie din piata. Ruxandra Ion este nu doar unul dintre numele reper in media, ci si un profesionist pe care si l-ar dori orice televiziune”, a declarat Sorin Alexandrescu, CEO Antena Group.

“Din punctul meu de vedere, televiziunea este o boala pe care daca ai luat-o nu te mai vindeci toata viata. Dupa doi ani de pauza, sunt foarte fericita sa fac ceea ce mi-a placut intotdeauna: televiziune. Ma bucur sa ma alaturi acestei echipe si sper sa fac lucruri memorabile”, a spus Ruxandra Ion.  

CITESTE MAI MULT PE URMATOAREA PAGINA!

 

[nextpage]

 

Ruxandra Ion este unul dintre marile nume ale productiei romanesti de televiziune,  are in portofoliu, in calitate de producator general,  sapte seriale de televiziune, 13  telenovele, un film de cinema, un film de TV, toate produse pentru PRO TV si Acasa. 

Este laureata a nenumarate premii din tara si din strainatate. Euforia TV este postul dedicat femeilor din cadrul Antena Group.  Target-ul postului este 18 – 49 Femei Urban. Din grila postului au facut si fac parte seriale de mare succes precum Downton Abbey, Dr. House, Friends, Sex and the City sau Suits, precum si productii proprii. Conform datelor de audienta, femeile din categoria AB + (manageri si profesionisti) sunt o prezenta consistenta in targetul Euforia TV.

 

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

IN Trending