Connect with us

Emisiuni

S-a ales juriul noului show de la Antena 1, HAM TALENT! Cine sunt aceştia?

Published

on

Foto Credit: Antena 1
 

În această toamnă, animalele cu pedigree de vedetă dau fericite din coadă la Antena 1, în platoul emisiunii „Ham talent”. Simpatice, aranjate, cu povești emoționante ce le leagă de stăpânii lor, unele animale de companie vor demonstra că au abilități extraordinare odată intrate în lumina reflectoarelor: unele știu matematică, altele pot cânta, iar altele sunt maestre în giumbușlucuri.

Toate au în comun un lucru: dragostea nemărginită pentru stăpânii lor. Cineva trebuie însă să stabilească cine merge mai departe în această competiție a necuvântătoarelor și cine rămâne cu botul pe labe.

Beatrice Rancea, Diana Munteanu, Gabriel Cocu, Mihai Petre și Pepe sunt cei cinci membri ai juriului emisiunii „Ham talent”. Dacă printre ei se află câini care latră și nu mușcă sau, dimpotrivă, mâțe blânde care zgârie rău, de asta se vor convinge telespectatorii Antena 1 în această toamnă, atunci când va fi difuzat singurul show din România care are în centrul atenției animalele de companie.  

HAM TALENT (1)

           

Beatrice Rancea notează relația dintre stăpân și animal

În urmă cu 15 ani, Beatrice Rancea a început să salveze câini de pe străzi. La un moment dat a avut nu mai puțin de 32, pe care îi îngrijea la ea acasă. „Am strâns cât am putut de pe stradă, erau câini maltratați, chinuiți de oameni, loviți de mașini. Acum, din păcate, mai am doar 17, pentru că au mai îmbătrânit și au murit. Fiecare cățel are o poveste impresionantă”, declară Beatrice Rancea. Tocmai pentru că ea este o mare iubitoare de animale și știe cât de greu este să le îngrijești, Beatrice va nota la „Ham talent” relația dintre stăpân și animal. „Se nasc povești uimitoare între om și viețuitoare la care nu te-ai aștepta”, continuă membra juriului. „Mi se pare extraordinară această emisiune pentru că se adresează nu doar iubitorilor de animale, ci și celor care încă nu sunt convinși de faptul că trebuie să iubească orice ființă lăsată pe pământ. Omul trebuie să înțeleagă că toate formele de viață contribuie la echilibrul planetei, iar el nu trebuie să distrugă, să chinuiască”, mai declară Beatrice Rancea.

            Diana Munteanu punctează aspectul fizic al animalelor de companie        

Delicată și sensibilă, Diana Munteanu punctează aspectul fizic al animalelor care defilează pe scena „Ham talent”. „Sunt foarte fericită și onorată să fac parte din acest juriu, să am lângă mine oameni dragi mie, adevărați profesioniști și colegi excepționali. Trebuie să vă mărturisesc cât de mare este provocarea pentru mine, pentru că e prima oară când mă aflu într-o astfel de ipostază. Deși poate părea simplu, pe umerii mei stă responsabilitatea unei alege corecte. Rolul meu este acela de a puncta aspectul fizic, frumusețea, grația concurenților noștri patrupezi sau purtători de blăniță. Sunt o mare iubitoare de animale și știu că va fi greu de departajat”, a declarat Diana Munteanu.

            Gabriel Cocu punctează tehnica demonstrațiilor

Expertul Gabriel Cocu va fi cu ochii-n patru la felul în care stăpânii au exersat cu animalele lor. „Rolul meu în această emisiune este acela de a juriza demonstrațiile din punct de vedere tehnic. Voi puncta atât plusurile, cât și minusurile, ajutând astfel concurenții, spectatorii și telespectatorii să dobândească o imagine cât mai clară a tipului de relație pe care oamenii o pot avea cu animalul de companie prin dresaj, condiționare și motivare. Am lucrat până acum cu peste 4000 de exemplare, îmi pot da seama cu ușurință dacă pregătirea numărului a fost făcută într-o manieră forțată, neprietenoasă sau, dimpotrivă, cu stimulare pozitivă și dragoste”, declară Gabriel Cocu, foarte încântat de ipostaza de membru al juriului emisiunii difuzate în această toamnă de Antena 1. „Ham talent” reprezintă pentru mine, pe lângă oportunitatea de a lucra cu un grup de profesioniști la realizarea primului proiect ce pune în valoare talentul animalelor și subliniază aportul emoțional avut de animalul de companie în viața noastră, posibilitatea de a atrage atenția asupra modului pozitiv în care se poate interacționa cu acestea și de a scoate în evidență faptul că se pot obține rezultate spectaculoase prin stimulare pozitivă, dragoste și, mai ales, joacă”, mai spune el.

            Mihai Petre notează talentul și capacitatea de a performa a animalelor de companie

La rândul lui, Mihai Petre este fericit că face parte din acest show pentru că este convins că se va distra foarte mult. „Iubesc animalele și sunt profund impresionat de comunicarea dintre oameni și animalele lor de companie, pe de o parte pentru că este sinceră, pe de alta pentru că duce la rezultate fantastice. Animalele pot fi prieteni, salvatori sau entertaineri care ne fac să ne simțim bine și cred cu tărie că în unele situații pot fi adevărate exemple pentru noi, oamenii.

[nextpage title=”mai multe pe urmatoarea pagina!”]

Eu am învățat de la cățelul meu că trebuie să îmi exprim bucuria de fiecare dată când mă întâlnesc cu un membru al familiei sau cu un prieten. Rolul meu este acela de a-mi exprima părerea personală despre ceea ce se întâmplă pe scenă, într-un mod onest”, a spus Mihai Petre.

Pepe punctează capacitatea animalelor de companie și a stăpânilor de a face spectacol

O relație solidă se bazează pe încredere, iar ea stă uneori la baza unor numere artistice spectaculoase. Pepe, cel de-al cincilea membru al juriului emisiunii „Ham talent” are o misiune dificilă: ochiul lui de vultur trebuie să detecteze capacitatea animalelor de companie de a face spectacol în etapele următoarea ale show-ului. „Pentru mine, „Ham talent” reprezintă mai mult decât o emisiune de divertisment. Este locul în care observ foarte multă dragoste între oameni și animale și asta vreau să văd peste tot: din ce în ce mai multă înțelegere între noi și animale. Îmi place când văd că între om și animal este o chimie extraordinară. Dragostea animalelor este maximă și necondiționată, iar când văd același lucru și din partea stăpânului sunt mulțumit pentru că asta înseamnă că animalul de companie este fericit. Iar spectacol nu poți face decât atunci când ești fericit. Și vă mai spun ceva: uneori o simplă apariție poate fi spectaculoasă”, a declarat Pepe.

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni

Florin Siriac, preferatul publicului în cea de-a patra ediție iUmor

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Florin Siriac, un bârlădean care a urcat pentru prima dată pe o scenă la iUmor este preferatul publicului și cel care a primit cele mai multe voturi în aplicație în cea de-a patra ediție iUmor, care a fost lider absolut de audiență, astfel că a fost trimis în marea finală.

Florin Siriac, Groparul pe numele său de scenă, a venit să povestească amintiri din viața sa la Bârlad sau… ”un fel de stand up”. ”Am mai multe, dar trebuie să mi le mai amintesc, n-am mai fost niciodată pe scenă”, a spus acesta. Iar dacă începutul a fost mai greu, Florin s-a relaxat pe parcurs.

”Nu a existat niciodată în istoria iUmor, cel puțin din punctul meu de vedere, o asemenea răsturnare de situație, ca în cazul acestui băiat. Orice l-ai fi întrebat, avea un mod extraordinar de a-ți răspunde! E o specie ciudată de umor involuntar”, a mărturisit Mihai Bendeac. Abia după aproape o jumătate de oră în care a stat pe scenă, cei trei jurați l-au lăsat cu greu să plece, dar cu trei voturi de DA.

Mai mult, succesul lui Florin l-a emoționat până la lacrimi pe Dan Badea. ”M-ai făcut să plâng. Mă crezi când îți spun că sunt fericit pentru tine? M-a luat prin surprindere, cum a început faă de cum a terminat și nu doar povestea lui de viață, ci faptul că avea o bucurie în ce făcea! M-a luat un val… am râs, am râs… acum o să zică o țară întreagă că Badea plânge la iUmor”, a spus prezentatorul iUmor.

Prezența lui Florin Siriac a făcut deliciul publicului, astfel că acesta a strâns cele mai multe voturi prin intermediul aplicației și a fost trimis direct în finala iUmor, alături de câștigătorii celorlalte ediții: Irena Boclincă, Vasi Borcan și Varză.

În fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1, jurații iUmor Delia, Mihai Bendeac și Cheloo vor avea de jurizat numerele unor concurenți neașteptați, din întreaga lume, dar vor fi nevoiți să se reîntâlnească și cu unii pe care sperau, probabil, să nu îi mai vadă vreodată. Iar pentru situațiile controversate în care unul dintre cei trei era supărat că un concurent nu a fost suficient de bun pentru a obține suficiente voturi, se întrevede o soluție – jurații vor putea folosi o ”carte verde”, care le va da ocazia să devină antrenori pentru un concurent și să îl ajute să revină cu un număr mai bun!

Concurenții care primesc minimum două ”Thumbs up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediții va fi anunțat luni, în cadrul emisiunii Observator 16.00, și se va califica direct în finală!

Mai mult, în fiecare săptămână, fiecare emisiune iUmor va fi însoțită de o ediție specială, distribuită exclusiv pe AntenaPlay.ro, unde abonații pot vedea tot ce se întâmplă în culise și vor avea acces nelimitat și necenzurat la numere integrale din cel de-al șaselea sezon și momente care nu s-au văzut la televizor.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Luminița Anghel, Ionuț Iftimoaie, Anca Neacșu și Lino Golden intră în jocul măștilor, la “Scena misterelor”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Jocul măștilor continuă joi, 21 martie, de la ora 20:00, la Antena 1, cu o nouă ediție “Scena misterelor”, prezentată de Dan Negru, alături de Romică Țociu.

De această dată, vedetelor pemanente care au misiunea de a ghici cine se ascunde în spatele măștilor – Pepe, Diana Munteanu, Cosmin Seleși, Rona Hartner, Dorian Popa și Andrei Duban – li se vor alătura Luminița Anghel, Ionuț Iftimoaie, Anca Neacșu și Lino Golden, interpretul hit-ului “Panamera”. Cei zece, împărțiți în două tabere, a Galacticilor, respectiv a Starurilor, vor încerca să își dea seama cine sunt celebritățile care se deghizează în această ediție a show-ului. O ediție în care măștile își vor face apariția în trei decoruri spectaculoase: lumea filmului de la Bollywood, desenul animat “Crăiasa Zăpezii” și lumea Internetului.

Ca să intre în posesia indiciilor oferite de Dan Negru, care le poate ajuta la identificarea celebrităților din spatele măștii, vedetele din platou vor avea de trecut prin mai multe probe care vor stârni hohote de râs. În cadrul acestor probe, telespectatorii Antenei 1 vor avea surpriza să descopere vedetele lor preferate în ipostaze neobișnuite. De pildă, pe Dorian Popa… tricotând.

Cine sunt măștile care vor urca joia aceasta pe “Scena misterelor”, telespectatorii Antenei 1 vor vedea pe 21 martie, de la ora 20:00, într-o nouă ediție a show-ului prezentat de Dan Negru, alături de Romică Țociu.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Cei 100 au cântat aseară cu Irina Pelin și Georgia Dascălu. Emisiunea Cântă acum cu mine a fost lider de audiență!

Published

on

Foto Credit: PRO TV
 

Duminică seară, cei 100 au avut parte de momente emoționante pe scena Cântă acum cu mine. În căutarea celui mai bun entertainer din România, interpretul eligibil să intre în cursa pentru marele premiu de 50.000 de euro, cel mai exigent și divers juriu a ascultat o mulțime de melodii care l-au făcut să se ridice în picioare, dar și să plângă de emoție.

Irina Pelin a cântat ”I will survive” și a ridicat 99 dintre cei 100 de jurați, iar momentul ei plin de energie i-a asigurat un loc în finală. Pe locurile doi și trei s-au clasat Georgia Dascălu și Kesu Ismail, iar în urma duelului dintre cei doi, Georgia a strâns cu 97 de puncte, cu 94 mai multe decât Kesu, și a mers direct în marea finală.

A doua ediție Cântă acum cu mine a fost lider de audiență pe toate segmentele de public. La nivelul publicului comercial, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, emisiunea a înregistrat 8.5 puncte de rating și 20.6% cotă de piață. Peste 1.4 milioane de telespectatori, au urmărit minut cu minut momentele pregătite de concurenți, dar și votul celui mai exigent și divers juriu văzut vreodată într-un show de televiziune. La ora 20:22, în minutul de aur, peste 1.7 milioane de români se uitau la emisiunea Cântă acum cu mine.

Cum vor reacționa cei 100 la următorii concurenți și ce piese își vor alege participanții pentru a-i impresiona, vedem în următoarea ediție Cântă acum cu mine, duminică, 31 martie.

Ediția Cântă acum cu mine de aseară este disponibilă integral pe protvplus.ro. Conținutul disponibil pe platforma PRO TV Plus poate fi embed-uit folosind linkul de iframe din platformă.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending