S-a auzit până în Monaco de ele, după ce au organizat nunta lui Eduard Irimia. Vezi despre cine este vorba în articol!
Connect with us

Life Style

S-a auzit până în Monaco de ele, după ce au organizat nunta lui Eduard Irimia. Vezi despre cine este vorba în articol!

Published

on

Nunta celui mai cunoscut promotor român din sporturile de contact, Eduard Irimia, a fost pusă la punctă chiar de soţia acestuia, Oana, care împreună cu Flavia Covaciu, de la Luxury Events, s-au ocupat de toate detaliile evenimentului organizat la Palatul Ştirbei.

luxury events

Reactile nu au întârziat să apară, iar nunta a fost considerată cea mai frumoasă din această primăvară, ecourile din presă reuşind să îi aducă Oanei oferte la care nu se aştepta.

nunta eduard irimia

 

Un monegasc a luat legătura cu cele două organizatoare pentru ca acestea să se ocupe de organizarea unui eveniment de amploare la finalul acestui an.

Până atunci, însă, Oana și Flavia au organizat petrecerea Etiquette Magazine, unde maeştrii de ceremonie au fost Dana Săvuica și Leonard Iosefini, iar printre invitaţi s-au numărat vedete precum Eduard Irimia, Ionuț “Pitbull” Atodiresei, Răzvan Popescu, Flick, Irina Cordoneanu, doctoral Kasem Abu-Bakr, Godess Andreea, Luis Lazarus, Sarah JSun, Alyanna Lu, Adora, Jon Brian, Freddy, Oliver Popa și Luka.

dana savuica

 

Atmosfera muzicală din cadrul petrecerii a fost întreținută de Tara, Reea, Belleamy, Matteo, Laura Roșca, Muneca și Rolla Sparks.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending