Connect with us

Emisiuni

„La mustata”: s-a găsit un nume pentru criza economică!

Published

on

Reclame

„Ajută-ne să găsim un nume pentru actuala criză economico-financiară!” Aşa suna anunţul postat pe pagina de Facebook a emisiunii „La mustaţă”. Internauţii s-au arătat interesaţi de provocarea lansată de Trofin, cu atât mai mult cu cât cea mai interesantă propunere avea să câştige şi un premiu, nu numai simpatia celor trei „terori”.

Ideea concursului a pornit de la un articol publicat pe blog-ul Wall Street Journal de către jurnalistul David Cottle, în care acesta amintea de numele deja cunoscute ale unor crize financiare: „Mania lalelelor” sau „Bula Mării de Sud”.

TVR 2 a lansat, astfel, o provocare “mustăcioasă”. Internauţii au fost tentaţi de echipa “La mustaţă” să găsească un nume pentru actuala criză financiară. Juriul format din echipa emisiunii “La mustaţă” a ales ca variantă câştigătoare răspunsul trimis de una dintre participante şi au decretat “De azi îi vom spune ”Europa… la mustaţă””.

Şi pentru că fenomenul are o “reputaţie” peste tot în lume, Constantin Trofin s-a gândit să lupte împotriva crizei cu arma numărul 1 a emisiunii: umorul. ”Realitatea este că suntem cu U.E. la o mustaţă de faliment total… Foarte fain numele! Mi-a plăcut! Şi nu sunt subiectiv din cauza titlului emisiunii…”, spune Constantin Trofin, încercând să-şi convingă toţi colegii că a găsit titlul potrivit.

Mai multe detalii despre concurs, despre numele câştigătorului şi despre celelalte propuneri puteţi găsi pe www.facebook.com/lamustata.

Credit Foto: Ştefan Stoica

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending