S-a încheiat etapa knockout-urilor la Vocea României, iar vinerea viitoare încep LIVE-urile - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Published

on

Vocea României intră în etapele LIVE, acolo unde publicul este cel care decide cine merge mai departe și cine va câștiga sezonul 10! 36 de concurenți au fost aseară pe scenă și au impresionat cu interpretărilor lor, însă doar 12 dintre ei au reușit să-i convingă pe antrenori că merită să ajungă în etapa următoare.

Vocea României a condus vineri seară topul preferințelor telespectatorilor în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD și a înregistrat 5.5 puncte de rating și 18.4% cotă de piață, în timp ce poziția secundă, ANTENA 1 a obținut 4.4 puncte de rating și 14.7% share.

În echipa lui Denis The Motans, au urcat pe scenă, într-unul dintre knockout-uri, Corina Ivanov, Daniel Ciurea și Anastasia Budeșteanu. Antrenorul a ales să o ducă în live-uri pe Anastasia, alături de Teodore Debu, care a cântat, în trio, cu Laura Oana și Smaranda Marin. Un alt moment a fost pus în scenă de Marina Nanava, Kam Cahayadi și Alexandra Șipoș, iar Denis a decis că cel care are cele mai mari șanse în etapa următoare este Kam, concurentul pe care l-a salvat din echipa Smiley & Theo Rose.

Irina Rimes i-a avut în ring pe Alexandrina Vlad, Ricardo Gabor și Andra Botez. Andra fiind cea aleasă să reprezinte echipa în live-uri. Un alt knockout a fost între Bogdan Jeler, Rianna Rusu și Carmen Cușa. Iar interpretarea Riannei a făcut-o pe Irina să o trimită mai departe în competiție. Daria Pintilie, Denisa Avram și Theo Rusu au avut și ei parte de momentul lor care s-a încheiat cu bucurie pentru Theo.

Din echipa Smiley și Theo Rose, Vlad Nicolici, Winael Baldus și Eduard Stoica au reușit să aibă cele mai bune performanțe pe scenă și să ajungă în etapa live-urilor. Pentru Andra Pierșinaru, Sofia Mărculescu, Veronica Liberati, Magda Suciu, Andreas Mioc și Jessica Lăzărescu, drumul la Vocea României, din acest sezon, s-a oprit aseară.

Tudor Chirilă a deschis etapa knockout-urile din echipa sa cu Delia Racu, Valeria Marcu și Ruxandra Istrate. Valeria, cea pe care a salvat-o de la Irina, este cea care va ajunge în live-uri alături de Iulian Nunucă și Ioana Vecerdea. Ceilați patru concurenți, Dana Borteanu, Mihailina Moisa, Ionuț Panait și Alexander Buchann, nu au reușit să-l convingă pe Tudor cu interpretările lor.

Astfel, cei 12 concurenți rămași în competiție se pregătesc de edițiile LIVE. Vinerea viitoare, de la 20:30,  regulile se schimbă, miza devine și mai mare, iar decizia va fi în mâna publicului. Emisiunea Vocea României este disponibilă, în avans, pe VOYO.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending