Connect with us

Reality Show

S-a încheiat prima săptămână Ferma! A avut loc şi primul duel de eliminare

Published

on

            Marți, miercuri și joi am trăit cele mai diverse emoții alături de cei 16 concurenți din Ferma. Dacă marți, doi dintre aceştia au părăsit competiția, aseară am aflat că ei s-au mutat în pădure ! Giulia Nahmany și Gabi Toader au devenit bandiți și vor avea parte de o serie de antrenamente alături de Cristi Bozgan.

 

Mânați de dorința de a reveni în Fermă, pentru a-și lua revanșa în fața colegilor care i-au considerat cei mai slabi, cei doi au muncit, au suportat lipsa hranei și a somnului. Aceștia au reușit să depășească și prima lor provocare: să meargă, pe ascuns, în fermă, de unde să fure două obiecte și să găsească întrerupătorul care stinge lumina în toată casa. Cu toate acestea, Giulia a recunoscut că ceea ce îi se întâmplă este complet nou: „Mă simt ca și cum trăiesc o realitate paralelă”.

Tot aseară, Viviana Sposub a reușit să câștige primul duel de eliminare ! Cu multă muncă și dorință de a demonstra că este o săteancă puternică, ea a reușit să învingă în ambele probe și a revenit în casă !

Aseară, emisiunea a condus topul audiențelor pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, unde show-ul a înregistrat 5.9 puncte de rating și 22% share față de televiziunea de pe locul secund, care a obţinut 4 puncte de rating și 14.9% share.

Cum va continua idila dintre Paul și Elena, cum se vor descurca Giulia și Gabi în pădure, cine va fi primul fermier șef și noii servitori, aflăm săptămâna viitoare în Ferma. Orășeni vs Săteni. Nu ratați marți și joi de la ora 21:30 și miercuri de la 22:30, la PRO TV.

 

 

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending