Connect with us

Life Style

S-a intors roata! Vezi ce a patit cel care i-a vandut Madalinei Manole Furadanul!

Published

on

La momentul sinuciderii Mădălinei Manole, toată lumea dădea vina pe cel care i-a făcut rost artistei de Furadanul cu care s-a omorât şi lucrurile nu s-au schimbat nici astăzi, ajungând ca această întâmplare să-i distrugă viaţa, informeaza Libertatea.

madalina-manole

Sorin Urziceanu, în vârstă 36 de ani,  care a încercat să facă un ban în plus vânzându-i ilegal Furadan Mădălinei Manole, s-a transformat într-un coşmar după ce a devenit cunoscut.

După moartea Mădălinei Manole, el a fugit în Serbia, dar a fost prins şi băgat la închisoare, numai că în 2010, după ce a scăpat, necazurile l-au încolţit. Bărabtul s-a despărţit de soţie, şi-a pierdut casa şi a ajuns din nou în puşcărie în luna septembrie pentru că făcea pe cărăuşul de irakeni peste graniţa României cu Ungaria.

Copleşit de atâtea supărări, Sorin Urziceanu a căzut în depresie şi a povestit colegilor de celulă, dar  și preotului care ține slujbe în biserica din curtea Poliției Timiș, că vrea să o termine cu viaţa, iar aceştia au anunţat angajaţii Poliţiei, care i-au trimis un psiholog, care îl consiliază pe Urziceanu. În plus, acesta e ținut sub atenție, tocmai pentru a se preveni orice incidente, susţine siteul exclusivtm.ro

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending