S-a lansat colaborarea anului dintre Alex Mica și Mr. Shyne, piesa “Youbi” - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Muzica

S-a lansat colaborarea anului dintre Alex Mica și Mr. Shyne, piesa “Youbi”

Published

on

O nouă super piesă marca Sprint Music este de astăzi în playlisturile voastre. E vorba despre o colaborare între Alex Mica și Mr. Shyne – “Youbi”!

Extrem de încântat de “Youbi”, Alex a povestit cum s-a legat această colaborare cu Mr. Shyne și cum au ajuns să lucreze împreună.
Alex Mica a devenit cunoscut în lumea muzicii de când a făcut furori cu piesă “Dalinda”. De atunci au urmat și alte hituri iar artistul s-a bucurat de recunoaștere internațională. Iar acum revine cu o nouă colaborare despre care a povestit mai multe.

“Piesa “Youbi” am compus-o înainte de Revelionul 2020, pe când eram într-un mini turneu în Maroc. Aveam laptop-ul cu mine, așa că în timpul liber mai lucram și astfel am făcut producția piesei “Youbi”, și am înregistrat vocile mele într-un studio din Maroc. Când m-am întors în țară, am fost contactat de Kebba, un tânăr manager african, care lucrează cu Mr. Shyne și astfel i-am prezentat artistului piesa, i-a plăcut și după câteva săptămâni am primit-o cu vocile lui, el compunându-și propria lui strofă pe piesă și finalizând producția cu partea de mix și master. Piesă “Youbi” am gândit-o la refren să sune puțin în stil marocan, ca și linie melodică iar titlul este românescul “iubi”, un alint pentru iubire. Piesă este o poveste de dragoste în care se dorește cucerirea femeii iubite și păstrarea acesteia alături pentru tot restul vieții. Despre videoclipul piesei pot spune că îmi place cum a ieșit, chiar dacă nu este videoclipul oficial al piesei, însă Claudiu Stan este un director de imagine foarte talentat și am avut ocazia să lucrez cu el la piesă “Maribella”, în colaborare cu Mr. Vik. Îi mulțumesc lui Marius Chină pentru oportunitatea de a colabora precum și întregii echipe Sprint Music și vor urmă și alte piese frumoase în viitorul apropiat”, a mărturisit Alex Mica.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending