Connect with us

Monden

S-a lansat cu mare scansal intre Andreea Marin și Mohaela Răeulescu. Ce a ieșit?

Published

on

Foto Credit: RADAR DE MEDIA

Andreea Marin a fost invitată de către Cătălin Măruță la podcastul său și a dezbătut cu diva subiecte sensibile, precum relația cu rivala sa de o viață, Mihaela Rădulescu. Vedeta susține că nu și-a dorit niciodată să fie într-un conflict cu aceasta. În plus, a povestit despre situațiile prin care a trecut, cum și-a găsit resursele să le depășească, dar și modul în care abordează problemele de cuplu acum, când experiența vieții își spune cuvântul.

Pentru o mare parte din rivalitatea dintre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu este de vină chiar presa care a speculat faptul că cele două vedete TV au fost căsătorite cu Ștefan Bănică. Măruță a întrebat-o pe prezentatoarea TV despre relația dintre ea și rivala ei, iar diva a ținut să facă câteva precizări pe acest subict.

Nu a fost nicio luptă între mine şi Mihaela, nu au fost lucrurile dorite aşa de mine. Nu comunicăm şi în afara teleziunii. Cred că e mai bine să fim pe drumuri diferite. În afara televiziunii, nu avem o relaţie, nu avem compatibilităţi”, explică Andreea Marin.

„Am tot încercat să scap de această rivalitate”

Andreea Marin susține că, ea nu și-a dorit nicio clipă un conflict cu Mihaela Rădulescu. „E mai bine să fiu diplomată şi să tac. Am tot încercat să scap de această rivalitate, dar s-a tot ţinut de mine.”, a spus aeasta.

Tot în cadrul acestui podcast, s-a vorbit și despre relațiile toxice pe care le-a avut de-a lungul vieții. „Nu sunt o femeie care să stea de ochii lumii cu un bărbat. Poate unii oameni sunt aduşi împreună pentru a construi ceva frumos o perioadă, nu pentru toată viaţa!”, a adăugat Andreea Marin.

Ce a spus despre căsnicia cu Bănică

În ceea ce privește mariajul ei cu Ștefan Bănică Jr., Andreea Marin a spus că nu își dorește să răscolească trecutul și să discute despre relațiile care s-au terminat.

Nu vreau să răscolesc trecutul, nu îmi place să aduc în prim plan relaţiile încheiate. Întotdeauna fac totul, merg până la capătul drumului pentru a salva relaţia”, a transmis vedeta. Am încercat să fac ceva să fie mai bine, dar când ajungi la concluzia că nu mergi într-o direcţie bună nu are rost să mai stai… Nici tu, nici celălalt! Pentru că nu doar tu stagnezi…”, a mai spus vedeta.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending